2821
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 3392 بازدید | 118 پست
فعلا میتونی اتیش بگیری که به امثال تو تف هم نمیندازن مشخصه دوستی در کار نیست خودت شدی نامادری ا ...

من سنی ندارم که بخوام نامادری باشم 

کار امثال شما فقط قضاوته توهم حتما بچه ناخلف طلاقی

آروم باش آروم..ای حالِ نامعلوم
من سنی ندارم که بخوام نامادری باشم  کار امثال شما فقط قضاوته توهم حتما بچه ناخلف طلاقی

نه عزیزم اتفاقا سایه پدر مادر رو سرمه

شما برو ابو بریز اونجا که میسوزه 😂😂😂😂

در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه عزیزم اتفاقا سایه پدر مادر رو سرمه شما برو ابو بریز اونجا که میسوزه 😂😂😂😂

نه دیگه نشد من باور ندارم بچه طلاقی شک ندارم 

بعدشم بهتره پیامای منو خوب بخونی 

بچه های که پدر مادر بالا سرشونن تربیت شون مکافاته چه برسه بچه های طلاق

دوما حرف من اینه چرا مادر بچه میره شوهر میکنه چطور دلش برا پاره تنش نمیسوزه چطور شب خوابش میبره و فکر نمیکنه بچش الان گشنش تشنس 

بعد انتظار از نامادری دارن یا هرکسی پرستاری که داره اون بچه را که از خونش نیست بزرگ میکنه 

جواب این سوال منو بده

نكنه خودت فاميل اين نامادري هستي ؟؟ كه انقد ميسوزي ؟؟ 

انگار چاقو گذاشتن بیخ خر نامادری بیا زن یارو شو....دلش چه‌قدر پرررره

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
نه دیگه نشد من باور ندارم بچه طلاقی شک ندارم  بعدشم بهتره پیامای منو خوب بخونی  بچه های ...

اتفاقا گفتم که چشمت در بیاد تو ناز و نعمت بزرگ شدم خداروشکر بازم دوست داری تکرار کنم؟

بعدشم کی تورو میگیره اخه

چه مطلقه چ‌مجرد

حرص نخور بابا کسی تورو نمیگیره 

انگار چاقو گذاشتن بیخ خر نامادری بیا زن یارو شو....دلش چه‌قدر پرررره

کلا ۱۴ ساعته اومده تو سایت مشخصع مورد داره طرف

نمیدونم کدوم نی نی یار باید تگ کرد بیاد تعلیق کنه اینو 

اتفاقا گفتم که چشمت در بیاد تو ناز و نعمت بزرگ شدم خداروشکر بازم دوست داری تکرار کنم؟   بعدشم ...

عزیزم من متاهلم مثل تو تو سن بالا شوهر نکردم که

دلیل نمیشه سنم پایین باشه و مجرد باشم 

عزیزم من متاهلم مثل تو تو سن بالا شوهر نکردم که دلیل نمیشه سنم پایین باشه و مجرد باشم 

ببین تلاشتو بکن مشخصه موردی داری 

حتی ی فحش هم بهت نمیدم چون کمتر از فحش لیاقت داری 

فقط دوباره میگم 

امیدوارم همه بچه های طلاق رشد کنن 

و چشم تو یک نفر در بیاد از دیدن همچین چیزایی

ادما تو مجازی خیلی شاخن عزیزم تو واقعیت خودتو نشون بده

برای من یگی افت داره بخوام حتی ریپلی بیشتر بزنم برای تو 

چون تو واقعیت امثال شما جز موش کثیفی نیستین و حتی جرعت دهن باز کردن ندارین

برو تو واقعیت اینارو بگو نتیجه رو تاپیک کن پشت گوشی بچه ها هم گنده میشن

تا چشم در اومدن بعدی بدرود 

ببین تلاشتو بکن مشخصه موردی داری  حتی ی فحش هم بهت نمیدم چون کمتر از فحش لیاقت داری  ف ...

تو اگه بچه طلاق نیستی چرا میسوزی 

تو کمبود داری بدبخت 

تو که خوب رشد نکردی ان شاءالله بقیه شون رشد کنند

ببین تلاشتو بکن مشخصه موردی داری  حتی ی فحش هم بهت نمیدم چون کمتر از فحش لیاقت داری  ف ...

تو که الان اینجا زبون درازی حتما تو واقیعت موش کثیفی 

بای بای

کلا ۱۴ ساعته اومده تو سایت مشخصع مورد داره طرف نمیدونم کدوم نی نی یار باید تگ کرد بیاد تعلیق کنه ای ...

خب هرکس قد ظرفیت خودش نظر میده دیگ اون خانم ارومیه ای هم لابد همچین نظری داشته که این کارو کرده... من دیدم جا مادر، آدم انقد خوب دوستم میگ از مادر واقعیم بیشتر دوسش دارم دستاشو میبوسم میگ پدرم هرجا می‌رفته گفته اول واس بچه هام مادری بعد واس من همسر قبول میکنی میگ ایشون قبول کرده بوده دوتا دختر اقارو قبول کرده خودشم الان ی دختر اول ابتدایی داره و واقعا مادر شده واس ۳تاشون.منم نمیدونم فک کنم ۵🤔

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
خب هرکس قد ظرفیت خودش نظر میده دیگ اون خانم ارومیه ای هم لابد همچین نظری داشته که این کارو کرده... م ...

همینطوره

مهربونی فقط مختص جایگاه خاص نیست

لازم نیست حتما مادر باشی تا مهربون باشی 

پدر و مادرشون میرن پی خوشگذرونی خودشون بیچاره نامادری باید جور بچه عقده ای را بکشه

نامادری غلط میکنه وقتی میبنه جنبه نداره زنه مرده بچه دار میشه و بعد عقدهاشو سر بچه ی معصوم خالی میکنه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز