2777
2789
عنوان

ی مدت حسود شدم

96 بازدید | 7 پست

بچه ها من خیلی ادم چشم و دل سیریم جوری که از بچه گیم هیچی کم نداشتم تاالانم که توی خونه شوهرمم ولی از وقتی زایمان کردم این حس بد اومده سراغم نسبت به همه حسودیم میشه چیکار کنم این نفس از بدنم بره کمکم کنید میخوام شروع کنم نمازامو بخونم و ارتباطمو با خدا بیشتر کنم

ی مامان کوچولو دهه هشتادی🤪💌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه تا حالا نماز نميخوندي؟ بعدم آدم حسود عين گداها ميمونه چشمش به داشته هاي ديگرانه از خودت دور ...

نه 

چشم به داشته های ادما ندارم همش وقتی یکیو میبینم با دوستش یا خواهرش یا دختر خاله اش اوکیه حسودیم میشه من خواهر ندارم و یکی از دوستام ۳قلو داره همش بهش این حسو داااااارم دست خودم نیست نمیدونم چیکار کنم

به حاری حسادت میکنی؟

منو جاریم و خواهر شوهرم هیچ کدوم خواهر نداریم و همیشه باهم رفیقیم ۸ساله اما از وقتی زایمان کردم به اون دوتا بدبین شدم همش باهم میرن جایی حسادت میکنم دست خودم نیست دختر خاله هم هستن

نه  چشم به داشته های ادما ندارم همش وقتی یکیو میبینم با دوستش یا خواهرش یا دختر خاله اش اوکیه ...

خوب چشمت به داشته هاي اوناست ديگه داشته ها  كه فقط پول و طلا نيست ، شما هم با بچت انس بگير و با شوهرت منم جز مادرمو شوهرم كسيو ندارم تازه بچه دارم نشدم ولي راضيم به رضاي خدا. خودتو الكي پير نكن. خدارو شكر كن 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
خوب چشمت به داشته هاي اوناست ديگه داشته ها  كه فقط پول و طلا نيست ، شما هم با بچت انس بگير و با ...

امید وارم بتونم اگه نشد باید برم پیش روانکاو

منو جاریم و خواهر شوهرم هیچ کدوم خواهر نداریم و همیشه باهم رفیقیم ۸ساله اما از وقتی زایمان کردم به ا ...

شايدم افسردگي بعد از زايمان گرفتي اسي   نگران نباش حل ميشه توكل به خدا 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜