2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو بیرون جای شلوغ من همینکارو میکردم الانم اول صبح میاد سراغم تا غروب بهتر میشم

دیگه کجابرم مگه میشه هرروز غروب پاشم برم بیرون تو این هوا تو تاریکی ‌‌‌‌‌‌‌ادم باید خونش محل ارامشش باشه ک من حتی مجلس هم میرم که الم بدمیشه انگار صدامیافته سرم گیجی منگی دست میده بهم 

دیگه کجابرم مگه میشه هرروز غروب پاشم برم بیرون تو این هوا تو تاریکی ‌‌‌‌‌‌‌ادم باید خونش محل ارامشش ...

ببین کجا بهت ارامش میده من مسجد میرفتم میشستم ادما رو نگا میکردم وقتی برمیگشتم فکرم ازادتر بود یا میرفتم تو بازار راه میرفتم، نباید مقاومت کنی بگی باااید تو خونه حالم خوب باشه من خودم اگ درحال راه رفتن باشم فکرم بهتر کار میکنه اگ راه برم برگردم خونه ارومتر میشم 

منم 5صبح اونطوری شده بود،،اونقدر ترسیده بودم،،گلم خودت رو تغییر بده،،،وگل گاوزبان،،اسطوخودوس،،بهارنا ...

بدبهتی الان حاملم نمیتونم قرص بخورم ولی دیگه خالم بهم میخوره از خودمو حالاتم دیگه هیچ کس منو تحمل نمیکنه حس میکنم همه ازم فرار میکنن چون تحمل دیدن ادم افسرده رو ندارن 

جوری حالم بدمیشه میلرزم ک فقط باامپولهای قوی ارامبخش میتونن منو دوساعتی بخابونن 

ب نطرم قرص خوبه تا کمی اروم بشه و بتونه رو خودش کار کنه 

اخه عزیرم قرصها اعتیاد اورمیشه برلش دیگه هیچوقت نمبتونه ترک کنه،،از طرفی بخاد ارک کنه حملات بیشتری نیاد،،اما الان میتونه سبک زندگیش رو تغییر بده

ببین کجا بهت ارامش میده من مسجد میرفتم میشستم ادما رو نگا میکردم وقتی برمیگشتم فکرم ازادتر بود یا می ...

من ازمسجد و اکاکن شلوغ حتی روضه بدترمیشم انگار غم عالم رو ریختن سرم 

هرکی رومیبینم باخودم میگم خوشبحالش فقط من تواین دنیا بدبخترینم بااین دردم

بدبهتی الان حاملم نمیتونم قرص بخورم ولی دیگه خالم بهم میخوره از خودمو حالاتم دیگه هیچ کس منو تحمل نم ...

عزیزم ارام ارام خودت رو تغییر بده،،یه اراده قوی کن،از کم شروع کن،،بعد میبینی پرانرژی وشاد هستی

اخه عزیرم قرصها اعتیاد اورمیشه برلش دیگه هیچوقت نمبتونه ترک کنه،،از طرفی بخاد ارک کنه حملات بیشتری ن ...

اره بشرطی ک مشکل رو بتونع پیدا کنه ، من ۶ ماه تحمل کردم همه کار کردم بهتر نشد دارو خوردم اروم شدم سبک زندگیمو عوض کردم دفعات بعدی کمتر حالم بد میشد ولی خب اره دارو نصف درمانه نصف دیگش تغییر سبک زندگیه

اره بشرطی ک مشکل رو بتونع پیدا کنه ، من ۶ ماه تحمل کردم همه کار کردم بهتر نشد دارو خوردم اروم شدم سب ...

ان شاءالله شماهم کم کم قرصهاتون رو ترک میکنین وبه ارامش میرسین،،،مهم اراده هست

من ازمسجد و اکاکن شلوغ حتی روضه بدترمیشم انگار غم عالم رو ریختن سرم  هرکی رومیبینم باخودم میگم ...

این حسو منم الان دادم کلی درد هر ادمی برا خودش بزرگترینه تنها نیستی پنیک و افسردگی مشکل خیلیاست حتما دکتر و روانشناس مراجعه کن

این حسو منم الان دادم کلی درد هر ادمی برا خودش بزرگترینه تنها نیستی پنیک و افسردگی مشکل خیلیاست حتما ...

دکترو روانشناسها هم نتونستن کاری کنن میگن خودت ب خودت کمک کن براهمین حامله شدم ک کلا تغییریدم حالتهامو بابچه سرگرم بشم ولی فعلا ک تو بارداری دست ازسرم برنداشته