2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدتررررررررین دردیه ک تابحال دیدمو کشیدم و دارم فقط تحمل میکنم ک بعضی موقعا ازشدتش دیگه تحمل کردن هم ...

خدا لعنتش کنه

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
همون یکبار بود؟کامل درمان شدین؟

من خودمو تغییر دادم،،پیاده روی میرم،،موسیقی گوش میکنم،،نماز خونوم،،،قران میخونم،،،اصلا اجازه ورود انرژی منفی نمیدم،،هرچیزی که حالم رو بد کنه دوری میکنم بشدت،،

من خودمو تغییر دادم،،پیاده روی میرم،،موسیقی گوش میکنم،،نماز خونوم،،،قران میخونم،،،اصلا اجازه ورود ان ...

دارو دیگه نمیخوری؟با این روشها داری درمان میکنی؟

من هم میخوام دوباره نماز رو شروع کنم

من خودمو تغییر دادم،،پیاده روی میرم،،موسیقی گوش میکنم،،نماز خونوم،،،قران میخونم،،،اصلا اجازه ورود ان ...

منو بیشتر تو تنهایی و شبا میگیره یجوری شدم ک تاغروب میشه حولم میبره ک وااای بازشب شد

منو بیشتر تو تنهایی و شبا میگیره یجوری شدم ک تاغروب میشه حولم میبره ک وااای بازشب شد

منم 5صبح اونطوری شده بود،،اونقدر ترسیده بودم،،گلم خودت رو تغییر بده،،،وگل گاوزبان،،اسطوخودوس،،بهارنارنج بخور،،تنها خودت میتونی خودت رو نجات بدی،،اونقدر سرت رو مشغول کن بقدری پیاده روی کن وصبح هازود بیدارشو ،،تا شب خواب عمیق بری ونیاد،،،وخیلی مطمئنم نمیاد،،،قرص نخور،،،من به قیمت جونم ،،قرص رو کنار گذاشتم