2777
2789
عنوان

خونه بوی رطوبت میداد اونا تهمت زدن

751 بازدید | 23 پست

من داشتم یه ویدیو میدیدم همینطور بی صدا داشتم میخندیدم از ویدیو بعد خانوادم داشتن میگفتن بوی چیه خیلیییی بدبوعه و اینا من داشتم میخندیدم به من تهمت زدن اعصابم خوردهههه  الان پنجرمو باز کردن اعصابم خیلی خورده دارم سکته میکنم     

حضوری با رفتارت شخصیتت رو می‌سنجند مجازی هم با پست و کامنتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂عیب نداره شادهای زودگره خیلی بدل نگیر

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
😂😂😂😂😂عیب نداره شادهای زودگره خیلی بدل نگیر

خیلی عصبانی شدم یه طوری باهام برخورد کردن اعصابم خیلی خورد شد

خیلی عصبانی شدم یه طوری باهام برخورد کردن اعصابم خیلی خورد شد

اشکال نداره سخت نگیر، تو ک از خودت مطمنی

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

😂😂😂😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اشکال نداره سخت نگیر، تو ک از خودت مطمنی

زدن تو ذوقم اعصابم خورد بود کلا وضعیتم خوب نیست کنکور دارم خیلی فشار رومه بعد تازه رفتم یه خورده آروم شم اینطوری کردن

اشکال نداره عزیزم اصلا نهایتش بو از تو بوده بازم ارزش ناراحتی نداره خیلی خودت اذیت نکن  

یه طوری رفتار کردن اشکم الان در امده از سر شب حالم بد بود یه ویدیو داشت حالمو خوب میکرد اینطوری کردن