2777
2789
عنوان

مشاور درباره مادرشوهر گفت...

395 بازدید | 15 پست

ما رفتیم مشاوره برای دخالتا و تیکه ها و فتنه های مادر نامزد سابقم 

مشاور حرفامونو ک گوش کرد گفت 

یه کیس داشتم رفته بودن با مادر شوهر و خواهر شوهر شمال ماه عسل 

به عروس گفته بودن کاش میمردی همینجا چالت میکردیم میرفتیم 😲🥺😨

من حالم بد شد اینو شنیدم بدنم بی حس شد ضربان قلبم رفت بالااااا

اصلا شاخام داشت میزد بیرووووون 😢😠

اگه شما جای اون عروس بودین چه عکس العملی نشون میدادین ؟ 

من بودم خون به پا میکردم جرشون میدادم  😈😠

وا مشاور ک معمولا مثال از کیسهای دیگه اش نباید بزنه!! 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چون پیش نیومده ولی خوب پسرشون قطعا جواب بهتر از من بهشون میداد و اینجوری سوزششون بیشتر بود 😁

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
می خندیدم اینقدر می خندیدم که یه بلایی سر حنجرم بیاد نمیدونم چرا اینجوریم🤦🏻‍♀️😁

منم همینطور اما باید از افکار بعد خندیدن ترسید

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

دخترخاله م 

مادرشوهرش بشدت بد زبان بود و شوهرش هم بچه ننه 

تازه ازدواج کرده بود مادرشوهرجلو پسرش به دخترخاله م میگه کاش فلانی میگرفتی 

الان هم مادرشوهرش زود مرد

هم شوهرش جوانمرگ شد

وکلا حذف شدن از دنیا 

من ب اسبی ک پاش شکسته آب و نون میدم ولی دیگ هیچوقت روش شرط نمیبندم🤌😊

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂
2790
2778
2791
2779
2792