2777
2789
عنوان

شوهر بی وجدانم

365 بازدید | 19 پست

من مامانم توی یه شرکت کار میکنه شوهرم همش به مامانم تیکه میندازه مثلا میگه پول زن نجسه جلوی بابام یا مثلا امشب گفت زنایی که کار میکنن همه م ی گ ا ی ن شون منم بهش گفتم ان شاالله سرت بیاد تا بفهمی مامانم برای قسط جهیزیه و این خرجای سنگین میره سرکار بعد گرفته منو میزنه دعا کنید سرش بیاد که اینقدر بقیه رو قضاوت نکنه

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم حسابداری فکر کرده همه مثل مامان خودشناسی که عرضه نداره حتی خونشو جمع کنه براش کارگر میگیرن اصلا به من چه که مامان اون چیکار میکنه و به اون چه که مامان من چیکار میکنه

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
چه بی ادب و بی شخصیت بگو اون خانواده ای که تو رو بزرگ کردن با این فکر بذاریشون تو گاوصندوقم کار خود ...

به خدا دلم گرفته اگه بابای منم مثل بابای اون پولدار بود جرعت نمی‌کرد این حرف رو بهم بزنه

مامانم حسابداری فکر کرده همه مثل مامان خودشناسی که عرضه نداره حتی خونشو جمع کنه براش کارگر میگیرن اص ...

شوهرت نداری نمیدونه چیه!!

فقط بابات چطوربهش اجازه میده درموردزنش اینطوربگه؟!!!!!!!!

وخدایی که بشددددت کافیست❣
کیکه؟🫤بعد توهم فقط نگاهش کردی؟من کسی اینجوری راجع به مامانم حرف بزنه از خشتک دارش میزنم🤐 کمکت هم ...

اره اگه کسی برام تعریف می‌کرد همین نظر رو داشتم اما الان که توشم هیچکاری نمیتونم بکنم

شوهرت نداری نمیدونه چیه!! فقط بابات چطوربهش اجازه میده درموردزنش اینطوربگه؟!!!!!!!!

جلوی فامیل گفت بابام هرچی میگفت تف سر بالا بود قضیه امشب هم فقط من بودم

از سر شب دارم گریه میکنم کاش خدا بابا مامان مهربون منم پولدار میکرد