2777
2789
عنوان

کیا خونه پدرشون احساس غریبی میکنن؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 27 پست
منم خیلی وقتا این حس رو دارم درکت میکنم بیشتر وقتایی که خواهرم خونمونه حسم شدیدتره

میشه بپرسم چرا؟ به خواهرتون توجه بیشتری میشه؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 🗿✌🏿 همیشه بیس چاری ت اتاقم 🚶🏾‍♀

منم🥲

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

منم دلم براشون تنگ نمیشه دیگه بارفتارایی که دارن دیگه دوست ندارم حتی ببینمشون 

من ابادان زندگی میکنم و اونا دزفولن الان نزدیک 7ماهه شایدم بیشتر نرفتم سربزنم بهشون فقط زنگ میزنن بعضی وقتا هم میگم زنگ بزنم بهشون چون بچشون بودم یه روزی 

من متاهلم و دوتا بچه دارم  شب‌هایی که تو خونه بابام میخوابم راحت میخوابم اما تو خونه خودم هیچی از خوابم نمی‌فهمم!

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
منم دلم براشون تنگ نمیشه دیگه بارفتارایی که دارن دیگه دوست ندارم حتی ببینمشون  من ابادان زندگی ...

چرا عزیزم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
من متاهلم و دوتا بچه دارم  شب‌هایی که تو خونه بابام میخوابم راحت میخوابم اما تو خونه خودم هیچی ...

چ خوووب

ولی خونه خودتون چرا راحت نیستی؟

میشه بپرسم چرا؟ به خواهرتون توجه بیشتری میشه؟

اره

خواهرمم خیلی سیاست داره توجه پدر و مادرم رو به خودش جلب میکنه و جوری میشع که دیگه پدر و مادرم هیچ توجهی بهم ندارن و مثل غریبه باهام رفتار میکنن 

حرفاشون دخالتاشون دست برنمیدارن دوست دارن زندگیمو بهم بزنن

چقد بد😣

چ خوووب ولی خونه خودتون چرا راحت نیستی؟

من ۱۵۰۰کیلومتر با خونه بابام فاصله دارم شاید یکی از دلایلش این باشه که دورم ولی هر موقع میرم دو ماه یا بیشتر میمونم که حسابی رفع دلتنگی کنم😥

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
اره خواهرمم خیلی سیاست داره توجه پدر و مادرم رو به خودش جلب میکنه و جوری میشع که دیگه پدر و مادرم ه ...

درسته، حدسم درست بوده

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ