2777
2789
عنوان

بچه تو خدا کمک

231 بازدید | 24 پست

یع بچه نوازد دارم الان چند وقت ک خیلی وقتا بالا رو نگا می‌کنه میگن چشماش اونجوری رو ب بالا میمونه اگه همین طور بزارم بالارو نگا کنه شما راه کار بدین چیکار کنم رو ب پایین نگا کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نیست من پسرم همش بالا رو نگا میکرد نوزادیش الان  مشکلی نداره  سعی کن توجهشو ب پایینتر جلب کنی  ی بچه دیگه م دیدم همینجوری بود 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

بچه منم اینطوری میکرد...نگران نباش چیزی نمیشه وقتی اینکارو میکنه اگه رو زمینه بلندش کن..موقعیتش رو تغییر بده در هر حالتی هست...والا این بچه ها هر بار یه کار جدید میکنن...من که دور از جون شما تا چهارسالش شد انقدر ادا واصول ازش دیدم تا مرز سکته رفتم

بچه منم اینطوری میکرد...نگران نباش چیزی نمیشه وقتی اینکارو میکنه اگه رو زمینه بلندش کن..موقعیتش رو ت ...

الان یع ماه خوابم خوراک ندارم همش یع چیزی میاد این بچه رو پیدا می‌کنه منظورت چیه ک موقیتشو تغییر بدم

نه پایین دورو ورم نگا می‌کنه عادت کرده انگار هر چند لحظه بالارو نگا میکنه

ینی چطوری بالا رو نگاه میکنه؟ یا داره به روبرو نگاه می‌کنه چشماش میره بالا؟ اگه به بالا نگاه می‌کنه دستتو حالت سایبون بزار رو پیشونیش به سمت نگاهش که رو برگردونه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..