2777
2789
من کلا پیگیر اینچیزا نمیشم دیگه محیط کارش رو که من نمیتونم کنترل کنم بعدشم اونو کنترل کنم خیابون و ک ...

😂😂حقققق

ولی من کاری به اونش ندارم پنهان کاریش رو اعصابمه بخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂من عقدم ولی خیلی دوستش دارم ترجیح میدم حتی اگه چیزی باشه درستش کنم

بنظرم حساسیت خودت باعث پنهان کاریش شده بعنی اون بنده خدا مقصر ۱۰۰٪نیست انقد حساسیت بخرج دادی ک مخفی کنه.

حالام عادی برخورد کن و بگو دوستنداری موضوعیو پنهان کنه همین

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
😂😂حقققق ولی من کاری به اونش ندارم پنهان کاریش رو اعصابمه بخدا 

خب عزیزم خودت باعث پنهون کاریش شدی وقتی اینقدر حساسی. اتفاقا این یه تلنگر و زنگ هشدار میتونه برات باشه که داری راهو اشتباه میری و ازش یه مرد موذی و مرموز و تودار و دروغگو و پنهون کار میسازی. 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
بنظرتون الان که فهمیدم باید باهاش قهر کنم یا درکش کنم یا چی

قهر نکن فقط باهاش منطقی صحبت کن و بگو چرا بم نگفتی؟؟این نگفتمت واسم سو تفاهم شده و اینکه خودتو برتر جای من نمیگفتم بهت همکار مرد دارم و تو می‌فهمیدی چه حسی داشتی؟

به هر حال قراره فکر کنی ؛پس چرا بزرگ فکر نکنی؟

خب عزیزم خودت باعث پنهون کاریش شدی وقتی اینقدر حساسی. اتفاقا این یه تلنگر و زنگ هشدار میتونه برات با ...

باور کن من این کارو نکردم خانوادش یکم کنترلگر بودن 

من اگه موضوعی رو بگه اصلا حساس نمیشم ولی پنهان کاری رو اصلا دوست ندارم

یعنی فکر می‌کنی غرورت خرد شده که گفتی؟

نه حس میکنم اینطوری فکر میکنه کاش الانم نفهمیده بودم 

اخه حس میکنم از شاغل شدن من میترسه 

منم تازه بهش گفتم خوبه همین کارو باهات بکنم؟

حتی عصبی شد گفت من اجازه نمیدم بری سرکار اصلا 

ولی خب از روی عصبانیت گفتا

نه حس میکنم اینطوری فکر میکنه کاش الانم نفهمیده بودم  اخه حس میکنم از شاغل شدن من میترسه  ...

حالا که این حرفو زد یعنی خودش فهمیده کارش اشتباه بوده،بهتره جو رو آروم کنی و به حالت قبل برگردید و با آرامش بش بگو دوسش داری و دوست داری چیزی رو ازت مخفی نکنه اینارو با آرومی بگو.

به هر حال قراره فکر کنی ؛پس چرا بزرگ فکر نکنی؟