2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میشه کنار اومد ولی هیچوقت از دل ادم درنمیاد ادم مثل قبل نمیتونه بشه

میدونی من قبلا هم دچار این حالت شدم

حسم به خاطر اسیب روحی تبدیل به تنفر شد

اما الان میخوام بدون حس بد بزارمش کنار

چقدر طول میکشه؟

[QUOTE=321424094]اول اینکه کی دلتو شکسته و چندوقته[/QUOTE

این ادم پسر دوست بابام بود و ما خیلی با هم خوب بودیم وقتی 17 ساله بود یه شب اومد پی وی و کلی ابراز علاقه کرد و میگفت برای ازدواج اومدم. من اهل رابطه مجازی نبودم اصلا و تو محیط روستا هم ابرو خیلی مهمه بهش گفتم و اونم مدام اصرار کرد..منم نمیخواستم بهش بی احترامی کنم و اونم فکر میکرد من بهش علاقه دارم و هر چی بلاک میکردم دوباره میومد..هر وقتم سر هر چیزی مخالفت میکردم مدام تهدیدم میکرد و منو میترسوند خودشم میگفت هزار نفرو مخ کردم و حتی یکی تز پسرای اقوام هم بهم گفت ازش فاصله بگیرم..دیگه انقدر منو ترسونده بود که ماجرا رو با مادرم در میون گذاشتم و اون گفت  دیگه جواب ندم..هر چی پیام داد دیگه جواب ندادم...رفتارش تا دو سال بعد طوری بود که معلوم بود چیزی تموم نشده و منم وابسته شدم ولی یه دفعه رفتارش عوض شد تو اسفند ماه سال گذشته تا الان رفتارش سرد بود تا الان که فهمیدم با یکی که از خودش بزرگ تره تو 21 سالگی ازدواج کرده

بله متاسفانه یا خوشبختانه امکان تجربه دوباره یا چندباره هست

میشه تو ازدواج سنتی ادم عشقو تجربه کنه مثل نگاه اول

چون من اهل رل نیستم 

از طرفی وقتی خوشم نیاد حتی نگاشم نمیتونم بکنم

[QUOTE=321424094]اول اینکه کی دلتو شکسته و چندوقته[/QUOTE این ادم پسر دوست بابام بود و ما خیلی با ه ...

خب عزیزدلم اینکه وابستگی زیاد نداشته که من فکر کردم چندسال باهم بودید

خداتو شکر کن که باهاش نبودی ک خیلی بدتر وابسته میشدی

یکسال بگذره کامل فراموشش میکنی

خب عزیزدلم اینکه وابستگی زیاد نداشته که من فکر کردم چندسال باهم بودید خداتو شکر کن که باهاش نبودی ک ...

الان گریه زاری نمیکنم

چون اذیت بودم از دستش

فقط چون فکرمو درگیر کرد حدود یکسال و منم مشتاق بودم بهش قلبمو به درد میاره

دو سال با این دختره تو رابطه بوده و با وجود مخالفت پدرش سن کم خودش و سن دختره باهاش ازدواج کرد بعضی وقتا فکر میکنم نکنه من ضرر کرده باشم

الان گریه زاری نمیکنم چون اذیت بودم از دستش فقط چون فکرمو درگیر کرد حدود یکسال و منم مشتاق بودم به ...

نه گلم ضرری نکردی یه خیری بوده تواین راه که خدا جداتون کرده

اصلا حرص نخور اگ تو تقدیر هم بودین بهم میرسیدین