2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده ...😭😭😭😭😭

877 بازدید | 6 پست

این چند روز همه چی دست ب دست هم داده حالمو خراب کنه 

دیشب تو گوشی شوهرم رفتم تو قسمت بایگانی اینستا ( یعنی تا الان هرچی استوری گذاشته اونجا ذخیره میشه) 

وقتی دیدم چند سال پیش چقدر عاشق بوده و استوری عاشقانه واسه دختر خالش گذاشته حالم خیلی بد شد وقتی دیدم دختر خاله اش ازدواج کرد و چقدر استوری حال بد گذاشته بوده داغون شدمممممممم....

هنوزم دوسش داره میدونم به هرحال عشق اولش بوده 

....

دوباره رفتم تو قسمت سابقه گوگلش وایییی از اونجااا نگممم 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

آقا هر روز سوپر میبینه با اینکه ادعای چشم پاکیش میشه چقدر بلده تظاهر ب خوبی کنه خیلی حالمممم لدههههه 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی حساسی چرا چک میکنی  کلا چک کردن گوشی مردا اشتباه  ی چیزی از توش پیدا میشه

میدونستم قبلا عاشق بوده ولی نمی‌دونستم عاشق کی ! 

رفتم ببینم چیزی پیدا میکنم ک متاسفانه باعث شد اینجوری بشه خیلی حالم بده استرس دارم همش گریه میکنم باردارم واسه بچم دلم میسوزه

باهاش حرف زدی؟

درمورد چی ؟ 

عشق سابقش یا سوپر دیدنش ؟ 

درمورد هیچکدوم حذف نزدم 

درمورد چی ؟  عشق سابقش یا سوپر دیدنش ؟  درمورد هیچکدوم حذف نزدم

خوب بایدحرف بزنی باهاش ببینی چی میگه

اینکه قبلاعاشق بوده ماله گذشتشه ولی اگه الانم عاشقشه این بده بایدباهاش حرف بزنی مشکلت حل بکنی