2777
2789
عنوان

معجزه در زندگی

856 بازدید | 39 پست

خانما سلام میخواستم بدونم تاحالا تو زندگی تون از چه ذکری یا دعایی حاجت گرفتید؟معجزه دیدید؟خواهرانه به منم بگید قلبم اروم شه ۹ماه همسرم ضایعه نخاعی شده اگر دوست داشتید برای شفاش یه صلوات بفرستید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتاشو بگم ؟ 

خدا خیلی بزرگه ... 

یه چیزایی برام اتفاق افتاده ، به خدا اگه بگم باورتون نمیشه

هروقت خدا از یادم رفته ، خیلی خوب خودشو بهم نشون داده 

هروقت هم به یادش بودم ، خیلی خوب بهم پاداش داده 

خدا خیلی مهربونه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

عزیزم فقط از ته دلت ایمان داشته باش که خوب میشه و در راز و نیازت یقین بدون که خدای مهربون خوب داره به حرفات گوش میده عزیزم ان شالله خدا به همسرت سلامتی و به خودت هم سلامتی و هم قوت عنایت کند .گلم من یه تاپیک معجزه دارم دوست داری بخون 

چندتاشو بگم ؟  خدا خیلی بزرگه ...  یه چیزایی برام اتفاق افتاده ، به خدا اگه بگم باورتون ...

خیلی ناراحتم عزیزم حتی یک بهار هم خوشی مون طول نکشید...برام دعا کن

چن تاشو میگی؟

از یه کلاهبرداری نجاتم داد

تصادف کردم 

به جایی رسیدم که توانایی خرید یه تیکه لباسو نداشتم 

دستم شکست  ، اتقدر وخشتناک بود دکترا میترسیدن کاری کنن

عزیزترین فرد زندگیمو بهم داد ( همه میگفتن غیر ممکنه) ، با اینکه پر از گناهم .....

قبل از اینکه بلایی سرم بیاد ، متوجه دروغی که بهم گفتن شدم ...

فک نکنی خیلی پاک و معتقدما 

اتفاقا لیست گناهم خیلیییی زیاده ، اما خدا خیلی بخشندس 

من که انقدر گناهکارم کلی کمک رسونده حتی همین نفس کشیدنم ... ببین اونایی که اعمال نیکشون زیاده ، خدا چیکار که نمیکنه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
عزیزم فقط از ته دلت ایمان داشته باش که خوب میشه و در راز و نیازت یقین بدون که خدای مهربون خوب داره ب ...

چشم حتما در اسرع وقت میخونم میدونی گاهی یقین دارم خوب میشه گاهی نا امید میشم میدونم نا امیدی از شیطانه ولی گاهی ته دلم هری میریزه وقتی کسایی میبینم بیش از ۱۰ سال هنوز خوب نشدن فقط خدا میتونه بهم کمک کنه انشالله همونطور درد داده درمان هم بده

خیلی ناراحتم عزیزم حتی یک بهار هم خوشی مون طول نکشید...برام دعا کن

عزیزم انشالله خدا کمکت میکنه 

اگه قابل باشم حتما دعات میکنم 

کدوم شهری ؟ 

عزیزم انشالله خدا کمکت میکنه  اگه قابل باشم حتما دعات میکنم  کدوم شهری ؟

تهران ام.انشالله که خدا بهم نگاهی میکنه و همسرم شفا میده دوباره خوشی بهمون برمی‌گرده.

چشم حتما در اسرع وقت میخونم میدونی گاهی یقین دارم خوب میشه گاهی نا امید میشم میدونم نا امیدی از شیطا ...

ببین عزیزم باید به این نتیجه برسی که همه چیز در دست خداست و تو بنده هیچ قدرتی نداری فقط میتونی مراقبت و پرستاری کنی پس یقیقن داشته باش هر چی خیر باشه اتفاق میفته و اینکه به خدا بگو سپردم به خودت و واقعا هم بسپار رهاش کن خدا بندهاش و خیلی خیلی از ما بیشتر دوست داره وقتی میسپاری به خدا یه ارامشی تو قلبت اتفاق میفته که خیلی راحت میشی من زمانی که دیدم از دست خودم برای مشکلم کاری بر نمیاد و فقط خداست قادر متعادل و هر چی اون برام مقدر کرده باید بپذیرم و نمیتونم تغییرش بدم راحت به خودش سپردم و گفتم میددنم همیشه هوامو داشتی الانم رهام نمیکنی هر چی تو بخوای یقین دارم برای من بهترینه