2821
2789

من دوبار آزمایش دادم با اینکه رنج دوتا آزمایشگاه با هم فرق میکرد ولی جواب ها یکی بودن

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوتا روز‌سوم پریود دادی؟

نه یکیشون روز سوم بود

منظورم اینه تو هر دوتا عدد نزدیک به pco بود با اینه عددشون فرق میکرد

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

میشه بگی عدداشون چقدر بود توروخدا

اولی که نرمالش تا ۱۰ بود واسه من ۹ و نیم بود

دومی که نرمالش تا ۵ بود واسه من۴/۹بود

یعنی رنجش اخرین عدد ۵ و ۱۰ بود؟  عجییه معمولا رنجها تا ۱۹ هست

آره 

هر آزمایشگاهی فرق می‌کنه عزیزم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز