2777
2789
عنوان

چرا من نسبت به همسرم اینجوریم

883 بازدید | 18 پست

دوساله عقدیم مثلا همسرم ماشین داره سه تاموتور داره خیلی چیزا داره اما من هیچ حس شریکی ندارم مثلا میگم ماشینش(انگارماشین یه غریبس واسم) موتورش مگه نباید منم حال مالکیت داشته باشم؟!🥲همسرموازخودم جدا میدونم 

۳۰تومن واس من گوشی خریده بعد گفت دیگه اسم گوشی نیار ازالان هرمدل بهترشه واس خودم میخرم من ناراحت شدم🤦‍♀️

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم من ی سری از تاپیکاتو خوندم خواستم خواهرانه ی چیزیو بهت بگم

اینکه اینقد شوهرت جرات پیدا کرده که سر هر چیزی سرت داد بزنه و ب خواسته هات توجه نکنه بخاطر ساکت بودن و قانع بودنت ب شرایطته

از من اینو بشنو که هر چی جلو شوهرت خودتو بالا بگیری و بی محلی کنی و جلوش وایسی و عزت نفس داشته باشی و طلبکار بگیری خودتو همیشه جواب میده جوری میشه ک میاد ب پات میوفته

البته اینم بگم به جاش عشق و علاقه تم نشونش بدی اما جایی که میبینی حقت داره ضایع میشه محک وایسا

گلم من ی سری از تاپیکاتو خوندم خواستم خواهرانه ی چیزیو بهت بگم اینکه اینقد شوهرت جرات پیدا کرده که ...

دقیقا  خیلی ساکتم نیازهامونمیگم اگرم چیزی بگم گله کنم ک مثلا چراشب ساعت سه میادطلبکارم میشه

ازدست خودم خیلی خستم موندم چیکارکنم ک ب این شرایط قانع نباشم 

عزیزم یعنی چطور همیشه طلبکارباشم من سنم کمه و کم تجربه بدون ذره ای اعتمادبه نفس

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

دقیقا  خیلی ساکتم نیازهامونمیگم اگرم چیزی بگم گله کنم ک مثلا چراشب ساعت سه میادطلبکارم میشه از ...

میدونم چی میگی منم قبلا واسه اینکه بحث کش پیدا نکنه یا هر چی ساکت میشدم جلو شوهرم اما دیدم اینجوری هرروز پرتوقع تر میشه از ی جایی ب بعد همیشه تو دعواها اصلا ساکت نمیشدم اگه اون صداشو میبرد بالا من بیشتر صدامو میبردم بالا الان جوری شده ک اصلا تند رفتار نمیکنه باهام همیشه احترام میذاره بهم و حتی همیشه تعریفمو میکنه! بااینکه از نظر خودم خیلی جاها بد رفتار میکنم باهاش

توهم واسه شروع اینجوری نکن که بخوای داد بزنی چون ممکنه واسه تو نتیجه عکس بده اما فعلا در این حد باش که بهش بگو این چه وضعشه که هر شب بخوای ساعت ۳ بیای خونه بگو بس شد هر چی کوتاه اومدم اگه زندگیتو دوس داری باید یاد بگیری که مسئولیت زندگیتو قبول کنی اگه دیدی شروع کرد ب دعوا بگو دیگه بهت اجازه نمیدم بخوای با من اینجوری رفتار کنی حتی اگه دیدی دست از رفتاراش برنمیداره ، ی مدت برو خونه مامانت 

اگه از الان محکم واینستی چند ساله دیگه سرخورده میشی از همین اول بهش بفهمون زندگی یه مسئولیتایی داره دیگه مجرد که نیس که بخواد هر کار دلش میخواد بکنه

میدونم چی میگی منم قبلا واسه اینکه بحث کش پیدا نکنه یا هر چی ساکت میشدم جلو شوهرم اما دیدم اینجوری ه ...

دقیقا بخاطر این ک دعوا راه نندازه سکوت میکنم عزیزم هنوز عروسی نکردم نرفتم خونه خودم ک برم خونه مامانم اماامشب اینجاهستم حتما عین همین جمله شمارو بهش میگم ببینم عکس العملش چیه 

چقدرخوبه شماتجربه خودتو دراختیارم قرارگذاشتی حضورت سرسبزعزیزم

دقیقا بخاطر این ک دعوا راه نندازه سکوت میکنم عزیزم هنوز عروسی نکردم نرفتم خونه خودم ک برم خونه مامان ...

عزیزم از لحن صحبتت میفهمم که دختر خوش قلبی هستی شاید یکی از دلایلی هم که اینقد جلوش کوتاه میای همین باشه در هر صورت دعا میکنم که یه روز بیاد که قدر مهربونیاتو بدونه

باز برام هر چی شد بگو امیدوارم که نتیجه مثبت بده🌼

عزیزم از لحن صحبتت میفهمم که دختر خوش قلبی هستی شاید یکی از دلایلی هم که اینقد جلوش کوتاه میای همین ...

لطف داری مهربونم حتما نتیجشو بهت میگم منتظرم بیاد

عزیزم از لحن صحبتت میفهمم که دختر خوش قلبی هستی شاید یکی از دلایلی هم که اینقد جلوش کوتاه میای همین ...

سلام عزیزم وقت بخیر

همسرم دیشب ساعت یکونیم اومد بهش گفتم که این چ وقت اومدنه من اصلاازاین شرایط راضی نیستم گفت توکاری نداشته باش من خودم میدونم چیکار کنم کی بیام جواب شمارودادم ک دیگه مجردی تموم شده وباید مسئولیت زندگیش برعهده بگیره فقط میگفت من خودم میدونم کی بیام😑

عزیزم پدرشون دقیقا درزمان جوانی حتی گاهی الان ک سنی ازشون گذشته اینجوری بودن مادرشوهرم تعریف میکنه ک بعضی وقتا پدرشوهرم صبح میومده خونه 

متاسفانه توی بیرون رفتن وشب دیراومدناش الگوی رفتاری نامناسب داشته 

😅 چه اهمیتی داره همسرته شوهر‌منم گوشیش ۴ برابر گوشی من قیمت داره چ اهمیتی داره.شوهرمه

بله عزیزم منم بابت همین ازخودم تعجب میکنم