koochik مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 4774 عنوان یهو قاطی کردم، 238 بازدید | 16 پست خسسسته شدم بس که میشورم میسابم و میپزم.میان میشینن میکشن،میخورن میرن عقب.خب گناه نکردیم مادر خونه شدیم. دیگه نباید پاره بشیم از کار. هر کی یه ور کارو بگیره. رفتم دیدم ظرفشویی ظرف کثیف ریخته،اونم خورده خودشون،ظرفای کثیف و بهم زدم یکیش شکست، گوشاشون تیز شد یه کم گردو خاک بلند کردم😜 پاشدم اومدم اتاق. اومدن شستن. آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا 1402/09/27 | 21:26 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکوه1377 عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 8168 مگر مادر بزرگی ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔 خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
koochik مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 4774 کیارو منظورته؟ شوهرت؟ شوهر و دختر آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
غلام_پلاستیکی عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3735 اگر بچه دارید باید تقسیم شه کارها واقعا مادرها خیلی تو خونه بار رو دوششونه
نازبانو_و عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4648 دخترت چند سالشه؟ چه بی مسئولیت بارش آوردی😕 زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودشرا به دنیا بیاورد؛ آنهم در بزرگسالی...
koochik مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 4774 اگر بچه دارید باید تقسیم شه کارها واقعا مادرها خیلی تو خونه بار رو دوششونه دخترم کنکوریه.شوهرمم به یه ورش نیست.هر از گاهی مجبورم یه اولتیماتوم بدم آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
rizemazloooom عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 216 شوهر و دختر منم ی مدت کمک مادرم نمیکردمدلم براش سوخت همه کارا رو دوششهالان تو همه کارا کمکشمازین بعد دخترت کمکت نکرد باهاش حرف بزنهمه ی کارا وظیفه تو نیستش
koochik مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 4774 دخترت چند سالشه؟ چه بی مسئولیت بارش آوردی😕 کنکوریه. بیشتر به در میگم دیوار بشنوه. آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
koochik مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 4774 منم ی مدت کمک مادرم نمیکردم دلم براش سوخت همه کارا رو دوششه الان تو همه کارا کمکشم ازین بعد دخترت ... کمک میکنه ولی درس داره. شوهرم قبلش خیلی کمک حالم بود الان نیست آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
نازبانو_و عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4648 کنکوریه. بیشتر به در میگم دیوار بشنوه. آخه شستن ظرف نهایتا 15 دقیقه وقت میگیره، بعداز خوردن غذا بشوره اینجوری که تومیکنی خیلی بی مسئولیت بارمیاد زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودشرا به دنیا بیاورد؛ آنهم در بزرگسالی...
غلام_پلاستیکی عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3735 دخترم کنکوریه.شوهرمم به یه ورش نیست.هر از گاهی مجبورم یه اولتیماتوم بدم مردها بیرون خونه کار میکنن خدایی خیلی خسته میشن نمیشه ازشون خیلی توقع داشتدخترتون هم که تکلیفش مشخصهولی باز با این حال اگر هر کسی تا جایی که میشه کارهاش رو خودش انجام بده اینجوری دیگه تلنبار نمیشه واسه یک نفر
oxalis_11 عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2653 آخه شستن ظرف نهایتا 15 دقیقه وقت میگیره، بعداز خوردن غذا بشوره اینجوری که تومیکنی خیلی بی مسئولیت با ... چه ربطی دارهبچه درسش از هرچیزی واجب تره
koochik مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 4774 آخه شستن ظرف نهایتا 15 دقیقه وقت میگیره، بعداز خوردن غذا بشوره اینجوری کت تومیکنی خیلی بی مسئولیت با ... نه بابا میشوره. می اومد می دید میشست.دیدم شوهرم غذا خورد،ظرفارو گذاشته ظرفشویی دیگه قاطی کردم. آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا