2777
2789

چندین بار اینکارو کرده ،بلاکش نمیکنم چون میگه هرکس بلاک کنه یعنی طرف براش خیلی مهمه ،جوابشم دادم چون دیگه حسی بهش ندارم ولی خب گاهی بدم نمیاد بفهمم از کارش اومده بیرون یا نه ...چون به خاطر کارش منو ول کرد 😁قبلنا دعا میکردم اخراج شه ولی چندماهه دیگه اینکارو نکردم و واگذارش کردم به خدا ،حدستون چیه ؟ قصدش آزار رسوندنه !؟ ما تو رابطه قبلمون خیلی کل کل و‌دعوا داشتیم و اون هوش سیاه قوی داشت ،میخوام بازی نخورم

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دست پس میزنه با پا پیش می‌کشه...تو دام بازی روانیش گیر نکن و کاملا بی تفاوت باش

مرسی گلم ،زرنگ ترین پسری هست که تو عمرم دیدم

نمیدونم والا فک کنم ینی هوشش برای کارای جنایی و ... خیلی بالاست اسی خیلی اغراق کرده

نه به خدا بذار الان چندتاشو میگم 

یبار من امارشو از فامیلشون گرفتم برای اینکه تنبیهم کنه یکسال بهم داستان رابطه ش با دختر افغان رو میگفت و از جزئیاتش و من پای تلفن اشک میریختم ،یا میگفت اگر اذیتم کنی میذارم بچه دارشی بعد بچه رو میبرم یه شهرستان دور ...تا پنج سال زجرت میذم برای یه دقیقه دیدنش ،باقیشو نمیگم که بدآموزی نشه برای آقایون 

با دست پس میزنه با پا پیش می‌کشه...تو دام بازی روانیش گیر نکن و کاملا بی تفاوت باش

شما باور نمیکنید چقدر برای رابطه با یه دختر فکر میکنه ،چندتا از کاراشو بالاتر نوشتم ،مامانم هزارتا نذر کرد تا رابطه ما بهم خورد من وابسته بودم و

منم با یکی مث همین آقا در ارتباط بودم و الان ولکن نمیشه اینم بازیگر قهاری بود هزار دروغ سرهم میکرد چ ...

رفت یه شهر دیگه و خودش مجبور شد تموم کنه ،البته مادرشم فشار میاورد بهش که این دختر رو اذیت نکن و اونم دوس داشت تموم شه چون میدونست پسرش نمیتونه تنها زنذگی کنه و به مامانش نیاز داره