2789
عنوان

خاستگار

282 بازدید | 38 پست

چرا اینجوری میشه این چندمین خاستگارمه همشون بد قیافه ولی موقعیت مالی عالی امروز یکیش اومد پسره چاق قد کوتاه اصلا ب دلم ننشست یعنی قرار نیس کسی ب دلم بشینه😭😭😭😭

اینا رو بهتون معرفی میکنند؟یا خودشون دیدن و‌اومدن؟ظاهر خودت چطوره؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

منم هیچکس به دلم نمیشینه 

نمی‌دونم چرا 😂

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودت هیکلی و قیافه ای چند از 10 هستی؟ 

هر چند که قیافه ملاک درستی نیس. (هیکل قطعا هس) 

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

اینا رو بهتون معرفی میکنند؟یا خودشون دیدن و‌اومدن؟ظاهر خودت چطوره؟

معرفی کردن....خودم همه میگن قشنگن اندامم عالی قد بلند ابرو مو مشکی اکثر خاستگارام‌ ازم خوششون میاد بعد دیدن وای من برعکس زده انرژی مثبت نمی‌گیرم

خودت هیکلی و قیافه ای چند از 10 هستی؟  هر چند که قیافه ملاک درستی نیس. (هیکل قطعا هس)

قدم بلند اندامم عالی سینه هام بزرگ باسن عالی کمر بازیکن قیافم از 10میدم6هنو من اعتماد بنفس ندارم 

من کلا خواستگار ندارم و نداشتم

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔