کیشمیشی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2688 عنوان خرید خونه 153 بازدید | 6 پست خانوما راهکار بدین برای خرید خونه برا کسی ک پشتوانه نداره و اگه همه چیزشو بده میشه نهایتا یک ملیارد وامی چیزی نمیشناسین؟یا نوع پس انداز کردنتو اطرافیان چطور بودن؟ 1402/09/27 | 20:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسرتگذشته عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 2229 پولتو بزار بانک با پولش طلا و سکه بخر زیاد که شد بفروش ی خونه نقلی بخر چندسال دیگه بزرگش کن فامیلای ما اکثرا اینجوری خونه خریدن
ساحل_دریا_آبی عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 4937 اگه حقوق ثابت داری یا حقوق خوب وام مسکت بگیر یک میلیارد تهران شهرستان ها ۴۸۰ تومن فکر کنم بیشترهم بدن ولی ۴۸۰ تومن قسطش میشه ماهی ۹۴۰۰ 😔😔😔منم پرسیدم که از مستاجری نجات پیدا کنم یه تبریزی عاشق ❤
کیشمیشی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2688 پولتو بزار بانک با پولش طلا و سکه بخر زیاد که شد بفروش ی خونه نقلی بخر چندسال دیگه بزرگش کن فامیلای ... الان این پول طلا و زمینه هی بیشتر پس انداز کنم طلا اضافه کنم؟میگم تا کی سه گرم چار گرم طلا بخرم ک بشه خونه☹️☹️☹️☹️
ساحل_دریا_آبی عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 4937 الان رکود بازار مسکنه یه تکون بخوره همه چی میره بالا بنطرم اطراف تهران شده بخر بقیه اشبده مستاجرگرون شد بفروش وام بگیر خونه بخر...از مستاحرهماجارهبگیر ماهانه طلا بخر یه تبریزی عاشق ❤
کیشمیشی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2688 اگه حقوق ثابت داری یا حقوق خوب وام مسکت بگیر یک میلیارد تهران شهرستان ها ۴۸۰ تومن فکر کنم بیشترهم بد ... اهااین وام مسکن اگه ادم بگیره دیگه مسکن ملی لغو میشه؟اونم نوشتم ولی هیییییییییچ خبری نیس اصن انگار ن انگار
کیشمیشی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2688 الان رکود بازار مسکنه یه تکون بخوره همه چی میره بالا بنطرم اطراف تهران شده بخر بقیه اشبده مستاجرگرون ... من تهران نیستم فعلا طبقه بالا پدر شوهرمیم اذیت آنچنان نداره ولی خب مستقل نیستیم دیگههمه دار و ندارمونم همینه بعضی وقتا انقد فکرم درگیر میشه ک نگو