2777
2789
عنوان

پی ام اس لعنتی😭🤬

6561 بازدید | 93 پست

نزدیک پریودمه حسابی افسرده و عصبی ام...هرماه هم همینه چند روز مونده به پریودم کلا زندگیم مختل میشه.

تا همین چند ساعت پیش داشتم با یه فیلم مسخره که نه اسمشو میدونستم چیه نه از اولش دیده یودم زار زار گریه میکردم...

بعدش گرفتم خوابیدم دوساعت مثل خرس قطبی...

بیدار که شدم کابینتارو گشتم هیچ تنقلاتی پیدا نکردم بخورم آروم شم چون تنقلات نمیخرم که تو خونه نباشه وسوسه شم بخورم...دوباره یه ساعت واسه اینکه تتقلات نیست تو خونه گریه کردم اومدم پاشم برم بخرم دیدم بدنم خسته است و حوصله بیرون رفتن ندارم دوباره نشستم گریه کردم...

الانم همسر زنگ زد دید خیلی اوضاعم خرابه گفت آماده شو رسیدم بریم بیرون یه دوری بزنیم حالت عوض شه یه دورم الان گریه کردم که چرا حالم خوب نیست تا اون بچاره هم خسته و کوفته میاد خونه یه روی خوش بیینه حداقل...

از سندرم قبل از قائدگی متنفرم.کاش میشد ای رحمو در بیارم بندازم جلو سگ بخوره راحت شم🤦🏻‍♀️😭😭

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه بیا بغلم.. فقط یه دیقه گریه نکن دخترکم😶😂🫂💚

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه بیا بغلم.. فقط یه دیقه گریه نکن دخترکم😶😂🫂💚

همین الانم دارم گریه میکنم نمیدونم چه مرگمه فقط دوست دارم گریه کنم انگار که دور از جونم امروز روز اخر زندگیمه😢

😂پس چرا من پریود میشم پی ام اس اینا ندارم راستش تو پریودی هم خیلی خوشحالم 😐😂

خوشبحالت واقعا خوشبحالت من روانی میشم قشنگ چند روز زندگیم مختله فقط راه میرم مثل اسب آبی گریه میکنم🤦🏻‍♀️

شام نمیخوره بنده خدا من تو بدترین حالمم فکر شکمشم

شامی وجود نداره که بخوره از گریه کردن وقت نکردم شام بپزم واسه همینم الان دوباره دارم گریه میکنم که چرا واسش شام نپختم اون بنده خدا تقصیرش چیه😭

من هر ماه تصمیم به طلاق میگیرم باز تو خوبی

باعث شدی وسط گریه بخندم😅

نه تصمیم به طلاق نمیگیرم ولی دوست دارم یا اونو یا خودمو بکشم بعد دوباره بابت اینکه دلم خواسته بکشمش گریه ام میگیره🤦🏻‍♀️