نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
به یه آدم دیپلمه ج کاری میدن ولی دوسال بود اومده تو قسمت مالی به عنوان تحصیلدار
ازش شماره نداری زنگ بزنی حالشو بپرسی
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
نه پسره به هیچ کس هم نمیتونم بگم کجاست آخر ماه مشخص میشه ولی مرخصی ش رو ندیدم درج بشه
با حالت بی تفاوت از آبدارچیتون بپرس فلانی مشکلی پیش اومده نیومده از خیلی وقته آخه
خودش همه چی رو بهت میگه
نمی شه من کار متد اونجا نیستم بازرس اونجا هستم منتهی این پسره رو می شناختم همکاراش هم زیا بامن در ارتباط نبودن که من روم بشه مستقیم بپرسمکجاس تعجب میکنن میگن حتما بین اونها چیزی بوده
با حالت بی تفاوت از آبدارچیتون بپرس فلانی مشکلی پیش اومده نیومده از خیلی وقته آخه خودش همه چی ...
متاسفانه چون تو یه طبقه نیستیم آبدارچی یکی هم نداریم فقط باید منتظر آخر ماه بمونم یا یکم از ماه بگذره تو ثبتهلی مالی حقوق ودستمزد اسمش رو اگر به عنوان پرداخت مرخصی و سنوات ببینم تمامه یا دی ماه یا بهمن ماه