2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سبک زندگی سالم با تغییر نگرش شروع میشه .

وقتی آدم الویت هاش رو دسته بندی میکنه و همه چیز رو باهم قاطی نمیکنه. وقتی بخشی از روزشو تو طبیعت بگذرونه و سعی کنه ازش انرژی بگیره . وقتی توقعشو از دیگران بیاره پایین و بجاش سعی کنه زوری هم که شده عشق بورزه تا جایی که به عشق دادن عادت کنه.

اونوقته که حوصلش برای ورزش روزانه و چیدن برنامه غذایی سالم باز میشه

شبا ساعت ۱۰ بخوابی و فرداش ساعت ۲،۳ صبح بیدار شی ، چرت روزانه هم ساعتای ۱۱،۱۲ ظهر 

خیلی سبک زندگی سالمیه واقعا 

امتحان کردم خودم ولی الان اصلا سبک زندگیم سالم نیست متاسفانه 

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿

نه اصلا همش افسردم البته اینکه طرف مقابلمم خیلی خوب نیس دوسش ندارم بی تاثیر نبست

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
زندگی منکه هیچم سالم نیس.. زندونیم کردن تو خونه.. 

چند سالته منم عین توام

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه