2777
2789
عنوان

خنده ام رو چه جوری کنترل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 37 پست
محرک چیه  بیشتر توضیح بده

محرکات خنده 

اونی که از درون باعث میشه خندت بگیر ه

طوری کنترلش کن که حتی به چیز خنده دار هم دیگه نخندی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
محرکات خنده  اونی که از درون باعث میشه خندت بگیر ه طوری کنترلش کن که حتی به چیز خنده دار هم د ...

شاید از رو بی اعتماد بنفسی بیاد 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید از رو بی اعتماد بنفسی بیاد 

گرفتی و نگرفتی 

ببین کلا تمام احساسات انسان قابل کنترله 

خنده هم همینطور بی اعتماد بنفسی🤭یک حالت ضعفی شبیه به ناتوانی کنترل خندیدنه 

شبیه هم هستند و هر دو از ضعف و ناتوانی سرچشمه میگیرن ولی یکی نیستن

شما در کنترل احساسات ناگهانی مثل خنده ضعیف هستین 

هوشیاریتو تقویت کن 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
گرفتی و نگرفتی  ببین کلا تمام احساسات انسان قابل کنترله  خنده هم همینطور بی اعتماد بنفسی ...

چه جوری میشه هوشیاری رو تقویت کرد 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

کنترل ضمیر ناخود اگاه 

قصدی حرف میزنی 

2790
2778
2791
2779
2792