2777
عنوان

کمککککککککککککک کمک😭😭🥺😭🥺

158 بازدید | 11 پست

سلام عزیزای دلم

اگه میشه این لینک رو به اشتراک بذارید و اگه دوست داشتید خودتون هم امضاکنید

شاید یارانه پول کمی باشه ولی برای کسی که خیلی نیاز داره یه کمک کوچیکه و هر کسی این حق رو داره که یارانش مال خودش باشه نه مال سرپرستی که یه هزاری بهش نمیده

ممنونم از کمکتون

و اینکه این کارزار ها الکی نیست چون واقعا پیگیری میشه مثل اینکه

https://www.karzar.net/54280

من خودم کار می کنم

همه خرجم رو خودم درمیارم

به بابام گفتم یارانمو حداقل به خودم بده

دادو بیداد کرد گفت خرجتو میدم !!!!!!

میتونم از پلیس کمک بگیرم ولی خب می‌فهمه و دعوا میشه تو خونه

این کارزار رو امضاکنید که یارانه هر کس مال خودش بشه

حرومه بخدا من که راضی نیستم

عزیزم وقتتو تلف نکن 

تا بابات نده نمیتونی یارانتو جدا کنی اگه بشه هم هزار تا دنگ و فنگ و برو بیا داره بیخیالش شو

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

چ کاریه مدارک پدرتون رو کافیه ببرید بانک یارانه رو جدا میکنن اگر بالای ۱۵ سالتون باشه

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم وقتتو تلف نکن  تا بابات نده نمیتونی یارانتو جدا کنی اگه بشه هم هزار تا دنگ و فنگ و برو ب ...

اگه کارزار تصویب بشه به حساب هر شخص جدا واریز میشه مثل سهام عدالت که اول سرپرست خانوار بود بعد جدا شد 

چ کاریه مدارک پدرتون رو کافیه ببرید بانک یارانه رو جدا میکنن اگر بالای ۱۵ سالتون باشه

نمی خوام خودش متوجه بشه حوصله بحث ندارم تازه فقط من نیستم مال مامانمم نمیده 

اون خرجی که برای تو میکنن مطمئن باش هزاران برابر بیشتر از اون پوله.الان میخوای بگی هیچ خرجی ندارم

من که چیزی ندیدم این همه سال، هر کاری کردم خودم کردم و مامانم 

اگه کارزار تصویب بشه به حساب هر شخص جدا واریز میشه مثل سهام عدالت که اول سرپرست خانوار بود بعد جدا ش ...

کارزار هیچ فایده ای نداره 

تا الان در مورد خیلی موضوع ها رای دادیم ولی هیچ تغییری نکرده 

بعدشم اینکه همه بچه ها کارت بانکی ندارن 

به حساب سرپرست واریز میشه 

اگه سنت از ۱۸ سال بیشتره شنیدم میشه ی کارایی کرد که جدا بشه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
نمی خوام خودش متوجه بشه حوصله بحث ندارم تازه فقط من نیستم مال مامانمم نمیده 

حالا دوروزم بحث کرد دیگه جای برگشتش نیس 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !