2777
2789

شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۰ شب 

الان هم بزن+2 داره میذاره

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ببخشید میشه یه تاپیک برام بزنید که آب برنج برای مو و پوست استفاده کردید خوب بوده یا نه و چه موقعی باید استفاده بشه یعنی وقتی که موها کامل شستیم یا قبلش

شش تا تاپیکم پر شده الان هم لازم دارم مزسی فقط من را تگ کنید

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

شنبه تا سه شنبه 10 شب

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

پس حتما من دروغ میگم. میگم من شرکت کردم ازمون ها رو. شما رو نمیشناسم یا اینکه نمیدونم کجایی هستی. دلیل بر کینه بر خورد کردن با شما ندارم. ولی اون چه خودم تجربه کردم رو بهتون گفتم. من فقط در ارتباط با ازمون های استخدامی و کنکور صحبت کردم.  وبقیه موارد رو بی اطلاع هستم. و اینو بدونید که من سهمیه استفاده نکردم یا اصلا جز افراد سهمیه دار نیستم که ازشون دفاع کنم. دیدم دارید اطلاعات غلط میدید و من اصلاح کردم. در ضمن باز هم میگم در ازمون استخدامی و کنکور هیچ سهمیه ای ب ای نوه وجود نداره.  ادم باید جواب خدا رو بده