2777
2789
عنوان

۲ تا پروژسترون و بی بی چک

190 بازدید | 13 پست

سلام 

من چهارشنبه ۲۲ ام یه پروژسترون و پنجشنبه ۲۳ ام یکی دیگه تزریق کردم

دوره هام نامنظمه روز ۳۰ سیکلم تازه با کیت فهمیدم تخمکگذاری دارم که همون روز ۳۰ سیکلم میشد ۱۴ و ۱۵ ام آذر اقدام کردم

حالا از دیروز و امروز که بی بی میذارم بعد ده دقیقه هاله خیلی کمرنگ میندازه

بنظرتون بعد چند روز از ۲ تا پروژسترون باید پریود شم؟

دوست دارم باردار باشم ولی میدونم بعد ۱۰ دقیقه امیدی نیست چون مدیکور انگار خطا داره     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرمن که بارداری ...چون من که هیچ جوره و هیچ مارکی برام تاحالا هاله ننداخته ...برو ازمایش ...شاید بتا پایینن که باید دارو مصرف کنی و استراحتت را بیشتر کنی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بازم بذار بیبی چک اگه حامله باشی پروژسترون برا بچه مفیده جاشو محکم‌میکنه

۲ روزه میذارم عزیزم هردو بعد ۱۰ دقیقه

امروز ی ذره خیلییییی کوچولو پررنگتره

این ۱۰ دقیقه بعدش

اینم الانش که ازش ۶..۷ ساعت گذشته 

بعده ده دقیقه که اصلا معتبر نیست مدیکور توهمیه یکم یه برند دیگه فردا ناشتا بزن ایشالا که بارداری&n ...

اره بنظر منم الکیه

میذارم چند روز بعد ببینم پریود میاد

نیومد میذارم

ب نظرمن که بارداری ...چون من که هیچ جوره و هیچ مارکی برام تاحالا هاله ننداخته ...برو ازمایش ...شاید ...

پارسال برا منکه اصلا اقدام نکردم باز مثبت کاذب درومد عین همین بعد ۱ ساعت ولی

رنگش ولی صورتی نبود خاکستری بود

ب نظرمن که بارداری ...چون من که هیچ جوره و هیچ مارکی برام تاحالا هاله ننداخته ...برو ازمایش ...شاید ...

اگر مدیکور گذاشته باشین حتما میبینین ک بعد چند ساعت ی هاله ی فیک میندازه

اگر مدیکور گذاشته باشین حتما میبینین ک بعد چند ساعت ی هاله ی فیک میندازه

اون عزیزم خط تبخیره و برای همه بی بی چک ها میندازه ....ولی خط صورتی اصلا تاحالا ندیدم ....هاله مثبت صورتی یا قرمزه ....سفید ،زرد و خاکستری معتبرنیس

اون عزیزم خط تبخیره و برای همه بی بی چک ها میندازه ....ولی خط صورتی اصلا تاحالا ندیدم ....هاله مثبت ...

برا من هاله اولش صورتی خیلیییی ملو بود

الان همرنک خط C شده بنفش

برا من هاله اولش صورتی خیلیییی ملو بود الان همرنک خط C شده بنفش

من ک میگم مثبته ...ان شاءالله که هرچی به صلاحتونه پیش بیاد ....دوروز صبر کن و برو ازمایش ..

من ک میگم مثبته ...ان شاءالله که هرچی به صلاحتونه پیش بیاد ....دوروز صبر کن و برو ازمایش ..

قربونت عزیزم 

ان شاالله 

ان شاالله همه دخترای سایت مامان بشن ماهم بشیم

ممنون از وقتت

۲ روزه میذارم عزیزم هردو بعد ۱۰ دقیقه امروز ی ذره خیلییییی کوچولو پررنگتره این ۱۰ دقیقه بعدش ...

چ بگم‌والا ادم‌میترسع چیزی بگه میخای یه ازمایش بده یا یه بیبی چک معتبر مثل روژان بگیر

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️