فف۱۸۸۸۸۸ مدیر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 656 عنوان کمکم کنید | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 23 پست دخترم ۶ سالشه شب ادراری داره از نوع اولیه دکتراطفال بردم ازمایش گرفت گفت مشکلی نداره میخوام ببرم متخصص اورولوژی میگن داروهاش عوارض داره و اینکه بعد از قطع دارودوباره بچه شب ادراری میگیره از یه طرفم دخترم روزی ۶ تا قرص تشنج میخوره 1402/09/27 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فف۱۸۸۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 656 دختره 8سالشه پسرمن 6سالشه پوشک استفاده می کنید
توومنن عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 6110 پس یا دختر هست تو روز چی مشکل نداره نه تو بیداری نگه میداره میره دستشویی ولی تو خواب نمیتونه نگه داره خدایا شکرت ♥️♥️♥️
شانانانا عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 847 تا چند سالگی مشکل داشت تا کلاس اولش بعد رفتن شهرستانشون بهش پشمشتر دادن بست به کمرش دیگه شبام حواسون بود سریع میبردنش دستشویی هی بیدارش میکردن از خواب تخلیه کنه مثانه شوچندوقت پیش خونه من خوابید مشکلی نداشت دیگه
توومنن عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 6110 پوشک استفاده می کنید یه زیرانداز خیلی خیلی نازک وبزرگ دوختم زیر زیراندازه پلاستیک پهن میکنم زیر اون پلاستیک یه تشک چون زمین سفته !اون زیرانداز نازکه به راحتی میشورم وپهن میکنم بیرونولی پوشک بگیرم جیشش برمیزنه کثیف میکنه همه جارو خدایا شکرت ♥️♥️♥️
فف۱۸۸۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 656 تا کلاس اولش بعد رفتن شهرستانشون بهش پشمشتر دادن بست به کمرش دیگه شبام حواسون بود سریع میبرد ... برای شب پ و ش ک استفاده کردید دکتر به من گفتهداستفاده کن
فف۱۸۸۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 656 یه زیرانداز خیلی خیلی نازک وبزرگ دوختم زیر زیراندازه پلاستیک پهن میکنم زیر اون پلاستیک یه تشک چون ز ... متوجه نشدم
شانانانا عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 847 برای شب پ و ش ک استفاده کردید دکتر به من گفتهداستفاده کن نه هیچوقت پوشک نمیکرد از ۴سالگی بچه همما همیشه عیدا باهمبودیماینبچه خودشو خیس میکرد صبحش جلوماها خجالت میکشید مامانش یکم بیخیال بود دیگه یکمبزرگ شد دیگه وقت گذاشت واسش تا خوب شد
فف۱۸۸۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 656 یه زیرانداز خیلی خیلی نازک وبزرگ دوختم زیر زیراندازه پلاستیک پهن میکنم زیر اون پلاستیک یه تشک چون ز ... حجم ادرارش زیاده
توومنن عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 6110 متوجه نشدم گلم یه زیرانداز نازک بدوز سنگین نباشه که بتونی راحت بشوریزیر زیرانداز هم یه پلاستیک پهن کن که فرش خیس نشه موقع خواب خونه را حسابی گرم نگه دارید شکمش هم با پارچه ببند خدایا شکرت ♥️♥️♥️