2777
2789
عنوان

قرص ویتاگنوس..

338 بازدید | 12 پست

اگرکسی تجربه استفاده ازاین قرص روداره میخوام بدونم عوارض داره؟ من بخاطر نامنظم بودن پریودم خریدم ازداروخانه بدون تجویز پزشک وراستش 3حالم بهم ریخته حالت تهوع و دل درد دارم شماهم این علائم روداشتین؟ ضرر نداره؟ اخه من فکرکنم کیست داشته باشم 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

چند وقت خوردی؟

عوارض نداره

اما شما حتی نمیدونستی مشکلت چیه عزیزم ؟ مریضی رو حدس زدی سرخود درمانشم پیدا کردی؟

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کیست خونی داشتم از عطاری گرفتم چند تاشو خوردم و در کمال ناباوری کیستم کاملا دفع شد

واقعا؟  اخه دل درد دارم ممکن بخاطر کیست باشه حالت تهوعم هم دارم میترسم نکنه ضرر داره قطعش کنم

چند وقت خوردی؟ عوارض نداره اما شما حتی نمیدونستی مشکلت چیه عزیزم ؟ مریضی رو حدس زدی سرخود درمانشم ...

عزیزم پریودام نامنظم قبلا کیست داشتم ولی خیلی کوچیک بودن دکتر گفت بادارو رفع میشن الان چندسال ازاون موضوع میگذره بنظرم باز کیست دارم 

من کیست خونی داشتم از عطاری گرفتم چند تاشو خوردم و در کمال ناباوری کیستم کاملا دفع شد

مشکل هورمونی نداشتین شما عزیزم؟

چند وقت خوردی؟ عوارض نداره اما شما حتی نمیدونستی مشکلت چیه عزیزم ؟ مریضی رو حدس زدی سرخود درمانشم ...

باامروز میشه4روز

عزیزم پریودام نامنظم قبلا کیست داشتم ولی خیلی کوچیک بودن دکتر گفت بادارو رفع میشن الان چندسال ازاون ...

خب حالا تهوع و درد زیر شکم از علائم همون کیسته

شاید این قرص تکونش داده و میخواد دفع شه

من بخاطر هورمون هام الان ۳ ماهه مصرف میکنم این قرص رو.

خب حالا تهوع و درد زیر شکم از علائم همون کیسته شاید این قرص تکونش داده و میخواد دفع شه من بخاطر هو ...

دقیقا همین علائم رودارم