2777
2789
عنوان

قرص ویتاگنوس..

387 بازدید | 12 پست

اگرکسی تجربه استفاده ازاین قرص روداره میخوام بدونم عوارض داره؟ من بخاطر نامنظم بودن پریودم خریدم ازداروخانه بدون تجویز پزشک وراستش 3حالم بهم ریخته حالت تهوع و دل درد دارم شماهم این علائم روداشتین؟ ضرر نداره؟ اخه من فکرکنم کیست داشته باشم 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

چند وقت خوردی؟

عوارض نداره

اما شما حتی نمیدونستی مشکلت چیه عزیزم ؟ مریضی رو حدس زدی سرخود درمانشم پیدا کردی؟

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کیست خونی داشتم از عطاری گرفتم چند تاشو خوردم و در کمال ناباوری کیستم کاملا دفع شد

واقعا؟  اخه دل درد دارم ممکن بخاطر کیست باشه حالت تهوعم هم دارم میترسم نکنه ضرر داره قطعش کنم

چند وقت خوردی؟ عوارض نداره اما شما حتی نمیدونستی مشکلت چیه عزیزم ؟ مریضی رو حدس زدی سرخود درمانشم ...

عزیزم پریودام نامنظم قبلا کیست داشتم ولی خیلی کوچیک بودن دکتر گفت بادارو رفع میشن الان چندسال ازاون موضوع میگذره بنظرم باز کیست دارم 

من کیست خونی داشتم از عطاری گرفتم چند تاشو خوردم و در کمال ناباوری کیستم کاملا دفع شد

مشکل هورمونی نداشتین شما عزیزم؟

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

چند وقت خوردی؟ عوارض نداره اما شما حتی نمیدونستی مشکلت چیه عزیزم ؟ مریضی رو حدس زدی سرخود درمانشم ...

باامروز میشه4روز

عزیزم پریودام نامنظم قبلا کیست داشتم ولی خیلی کوچیک بودن دکتر گفت بادارو رفع میشن الان چندسال ازاون ...

خب حالا تهوع و درد زیر شکم از علائم همون کیسته

شاید این قرص تکونش داده و میخواد دفع شه

من بخاطر هورمون هام الان ۳ ماهه مصرف میکنم این قرص رو.

باامروز میشه4روز

نگران نباش

چون این قرص فقط از گیاه پنج انگشت ساخته شده

و عارضه نداره

خب حالا تهوع و درد زیر شکم از علائم همون کیسته شاید این قرص تکونش داده و میخواد دفع شه من بخاطر هو ...

دقیقا همین علائم رودارم