منظورم اینه قابل تعمیر و درست کردن باشه انشالله نه ابنوه بشینم بگم انشالله درست بشه با مزه
ناراحت نشید چون این یه مشکل کلیه. من خودم با تهران نمایندگی گاندو سرویس تماس گرفتم گفت اقا اینا مشکل تاری رو دارن. گفتم اگه اینطوریه چرا تولید میکنید و میفروشید به مردم. متخصصان این شرکت بهتر از من و شما مشکل این تلوزیونا رو میدونن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به اسم برند ژاپن دارن سو استفاده میکنن. تلوزیون قبلی من tcl 32 بود ولی اصلا هیچ مشکلی نداشت. بنظر من بهترین تلوزیون ایرانی همون tcl هستش که میخوام بخرم کاملا در موردش تحقیق کردم جدیدا. 55 مدلc 715 عالیه اصلا حالت لگ و تاری نداره
سلام من تازه تلویزیون ایوا m8QLED55گرفتم ولی هنوز نصاب نیومده نصب کنه در واقعه هنوز از کارتون باز نک ...
احتمالا تا الان دیگه تلویزیونتون رو نصب کردین.امروز تلویزیون ما هم نصب شد.تصویر فوق العاده بیکیفیت داره.و بعد از هر بار خاموش و روشن مجدد صداش هم قطع میشه که با دستکاری کابل درست میشه بدترین برند آیواست .لطفا نخرین.