2777
2789
عنوان

تلویزیون آیوا نخرین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 27208 بازدید | 30 پست
منظورم اینه قابل تعمیر و درست کردن باشه انشالله ‌نه ابنوه بشینم بگم انشالله درست بشه با مزه 

ناراحت نشید چون این یه مشکل کلیه. من خودم با تهران نمایندگی گاندو سرویس تماس گرفتم گفت اقا اینا مشکل تاری رو دارن. گفتم اگه اینطوریه چرا تولید میکنید و میفروشید به مردم. متخصصان این شرکت بهتر از من و شما مشکل این تلوزیونا رو میدونن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن واسه ژاپنه ،ما فقط مونتاژ کردیم ولی دروغه

به اسم برند ژاپن دارن سو استفاده میکنن. تلوزیون قبلی من tcl  32 بود ولی اصلا هیچ مشکلی نداشت. بنظر من بهترین تلوزیون ایرانی همون tcl  هستش که میخوام بخرم کاملا در موردش تحقیق کردم  جدیدا. 55 مدلc 715 عالیه اصلا حالت لگ و تاری نداره

کلا آدم گیج میشه چه کار کنه انگار گارانتی ها هم الکی ان

سه تا برند تو ایران دارن خوب کار میکنن اول  برند tcl. دوم دوو. سوم اسنوا. 

جی پلاسو.سامو. ایوا و.... بعقیه مشکل دار هستن از نظر پردازش  تصویر و اندروید. من با تحقیق کامل دارم میگم

اینوا دیدی کسی داسته باشه و راصی ؟آخه یه مدل دیدم خیلی خوب بود قیمتش خوسم اومد

خانوم پرستو اگه انلاین شدید یه پیام دوستی بدید به من تا چت زنده داشته باشیم تا من بتونم بهتر برای شما توضیح بدم. ممنون

به اسم برند ژاپن دارن سو استفاده میکنن. تلوزیون قبلی من tcl  32 بود ولی اصلا هیچ مشکلی ند ...

منم اگر پولو پس بدن همینو میگیرم ،هفته پیش شکایت کردم هنوز پیامی نیومده از اونجا

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من چطور باید اسم کاربریم رو عوض کنم؟ اگه میشه یکی راهنماییم کنه

نی نی یار رو تگ کنید چون تعداد پستاتون کمه این امکانش هست ،اگر بیشتر بشه دیگه نمیشه

الهی مرا آن ده که آن به ... 

سلام من تازه تلویزیون ایوا m8QLED55گرفتم ولی هنوز نصاب نیومده نصب کنه در واقعه هنوز از کارتون باز نک ...

احتمالا تا الان دیگه تلویزیونتون رو نصب کردین.امروز تلویزیون ما هم نصب شد.تصویر فوق العاده بیکیفیت داره.و بعد از هر بار خاموش و روشن مجدد صداش هم قطع میشه که با دستکاری کابل درست میشه بدترین برند آیواست .لطفا نخرین.