2777
2789
عنوان

دیشب اشک ریختم چون یه دخترم! حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 33 پست

معنی نداره دختر ۵ به بعد بیرون باشه😁

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...

قطعا دلسوز 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلسوز جامعه خیلی گرگه خواهر گررررررررگ

جامعه رو خودمون میسازیم 🗿👍🏿 

جامعه ینی من 

شما 

پدرومادرمون 

گرگ واقعی همونایین ک پسراشونو مث چی ول کردن ت خیابون و دخترارو زندونی کردن 

🚶🏿‍♀

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界
جامعه رو خودمون میسازیم 🗿👍🏿  جامعه ینی من  شما  پدرومادرمون  گرگ واقعی هم ...

حرفتون کاملا درست 

ولی چ میشه کرد 

نمیشه جلوی یه ملت رو گرفت

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

۲۶ سالته ولی افکارا ت مثل دختر ۱۷ ساله هست همانقدر بچه گانه وشکنننده ،مادر مادره حتی اگر شما ۴۰ ساله باشی با تموم دلشوره ها ،باتموم خط قرمزها ،شما زیادی تو رویا زندگی میکنی وواقعیت زندگی رو با داستانهای رمانها اشتبله گرفتی .

حرفتون کاملا درست  ولی چ میشه کرد  نمیشه جلوی یه ملت رو گرفت

میشه 

همچی از خودمون شروع میشه 🙂👍🏿

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

یعنی اگه بزارن تا نصف شب بیرون باشی با پسر اونم تو این زمونه خراب آدمای آگاهی هستن؟

فردا از این همین پسر شکست عشقی میخوری میری تو فاز خودکشی

بهتره با مادرت رفیق باشی باهاش حرف بزنی و متقابل همو درک کنید هم شما نگرانی هاشو هم اون شما رو

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

حق داری عزیزم. مردمم یاد گرفتن به بهونه‌ی اینکه خانواده‌ت نگدانن، توجیه کنن. خانواده‌ی نگران بچه‌شو با هزارتا حسرت بار نمیاره. بجاش مسولیتش که تربیت کردن هست رو درست انجام میده. ادمی هم که تربیت شده شما بفرستش بدترین جا هیچ کاری نمی‌کنه. و اینکه خانواده‌ای که شعور دارن قطعا متناسب با این دوره با بچه‌شون رفتار میکنن نه اینکه مثل صدسال پیش بخوان رفتار کنن

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.
۸شب بیرون بودی با پسر ناراحتم هستی چرا گفتن بیا خونه؟؟عجب

یه انسان بالغه 

چرا باید برای بیرون موندنش جواب پس بده؟🗿

مثلا درستش اینه که من چیکار کنم؟

دراستش اینه با مذکر ها بیرون نری 

و قبل از تاریک شدن هوا خونه باشی😁😂

خدایی من حتی با دوستام ک دخترن یه کافه نرفتم 😐😐😐

الانم ک متاهلم بازم نمیتونم برم 😫

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

من مامانم بدتره

ولی میدونی چیه هیچ تقصیری ندارن هیچی 

اینا چیزی هس که از بچگی باهاشون بوده با این افکار بزرگ شدن و طبیعتا نمیتونن تغییرش بدن

سعی کن بهش احترام بزاری 

اصلا موافق کار مامانت نیستم و از اعماق وجودم باهات همدردم

اما مثلا سعی کن مثلا تا  نه بیرون باشی ولی به اندازه تا ساعت دوازده یی که دوست داشتی لذت ببری 

من چند وقته این کارو میکنم و برای خودم خیلی بوده