من از دوستم که اهل طارم هست این دستور رو گرفتم (که غذای اصلی مجالسشون فسنجونه) و واقعا خوشمزه میشه
برای مثلا 8 نفر
4 تا پیاز بزرگ رو میپزم و بعد میکس میکنم و تفت میدم، بعد گردو(یک کاسه مغز گردو که پودرش میکنم) رو اضافه میکنم و تفت میدم و آب سرد میریزم و میذارم با حرارت کم چند ساعت (3 الی 4) بمونه و روغن بندازه و بعد از دوساعت رب انار(ترش) رو که تو آب سرد حل کردم (3 الی 4 قاشق بسته به ذائقه) اضافه میکنم و ادویه رو هم میزنم (فلفل و زرد چوبه) و در نهایت تکه های مرغی که سرخ کردم رو یک ساعت آخر اضافه میکنم و تو این مدت چند بار چند تکه یخ میریزم داخل قابلمه تا روغن بندازه. (نمک هم میزنم)
و ده دقیقه آخر (وقتی غلظتش مناسب بود) زعفران اضافه میکنم
پختش کلا 5 الی 6 ساعت زمان میخواد تا کامل جا بیفته و گردو به روغن بیفته
اگر خواستم رنگش تیره تر بشه. یک تکه آهن که (تمیز شسته شده) توش میندازم. هم مفیده هم رنگش رو تیره میکنه. وقتی به رنگ دلخواهم رسید، درش میارم
اگر شیرین یا ملس بخوای رب انار مخصوصش رو استفاده میکنی..