میشه یکی بگه اونی که ازش خوشم میاد کی بهم ابراز علاقه میکنه؟ اصلا میکنه یا نه؟
* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون
به نظرت حس ششم اصلا واقعیه؟ یا اینایی که میان سایت واقعا حس ششم هستن؟ چجوری بهشون اعتقاد دارین؟ برام ...
نمیدونم یکی قبلا بهم گفت درست بود حالا دوباره اومدم پرسیدم
* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
نمیدونم یکی قبلا بهم گفت درست بود حالا دوباره اومدم پرسیدم
من تا حدودی حس ششم دارم...
بخوام بگم : حس میکنم دوستت داره ولی طول میکشه بیاد
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
من تا حدودی حس ششم دارم... بخوام بگم : حس میکنم دوستت داره ولی طول میکشه بیاد
خاک برسرش کاش زودتر بیاد