2777
2789
عنوان

وسواس فکری🤥🤕🤨

256 بازدید | 26 پست

بچهااا لطفا هرکسی تو شرایط من بوده قبلا راهنمایی کنه واقعا خستم

الان ۷ روزه ک ب شدت وسواس از دست دادن عزیز خدای نکرده .و چند وقت پیش مادر بزرگم فوت شده فک میکنم بخاطر اون باشه هرلحظه باید زنگ بزنم به خانوادم یه چند روزیه ازشون دور شدم

و همینطور اخوال بپرسم شبا منتفرم از شبا متنفرم از خواب واقعا شب که میشه حالت افسردگی بیشتر دارم و حالم اصل خوب نیس چیکار کنم   🥲💔

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاورع

الان دورم از اماکن درمان و این چیزا آنلاینم پیدا نمیشه مال خوب میخوام تاکه فرصت خوب میش میاد و میرم یه کمی حلش کرده باشم خودم ک 

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
ازین دمنوشها ارامنه‌ش فعلا بخور شبها تا راحت‌تر بخابی ، اگه طولانی شد باید بری روانپزشک

از کجا بیارم دمنوشا؟؟

یک مدت دارو بخور حتی گیاهی  لاوندیپ و نوراگل خوبه  هر دو گیاهی هست  اگر میتونی با ...

ممنونم حتما امتحان میکنم

الان دورم از اماکن درمان و این چیزا آنلاینم پیدا نمیشه مال خوب میخوام تاکه فرصت خوب میش میاد و میرم ...

خودتو سرگرم کن 

فکر زیاد افسردگی میاره 

چند فیلم طنز دانلود کن ببین

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
یک مدت دارو بخور حتی گیاهی  لاوندیپ و نوراگل خوبه  هر دو گیاهی هست  اگر میتونی با ...

تو عطاری اینا اینا رو بخوام دارن دیگه؟؟

خودتو سرگرم کن  فکر زیاد افسردگی میاره  چند فیلم طنز دانلود کن ببین

خیلی وقته افسرده م اما حالا داره بدتر میشه سه سال پیش سر فکر زیاد و استرس و نفس چک کردن خانواده دیگه آدم قبلی نشدم و روانم خراب شد پیش روانپزشکم رفتم ولی ب درد نخورد

تو عطاری اینا اینا رو بخوام دارن دیگه؟؟

داروخانه بگیر 

انلاین هم داروکده داره سفارش بدی 

اگر مشکل خواب داری ترانکی وال پیشنهاد میدم 

در کل این موارد طبیعی،هست ب خودت حق بده من بعد پدر و برادرم چند وقت بودم کم کم بهتر میشی فقط بهش دامن نزن تو خونه زیاد نمون یک جوری سرت رو گرم کن

فعلا امضا ندارم
خیلی وقته افسرده م اما حالا داره بدتر میشه سه سال پیش سر فکر زیاد و استرس و نفس چک کردن خانواده دیگه ...

عزیزم افسردگی که طولانی مدت باشه همینجوری خوب نمیشه باید بری پیش دکتر و مشاور 

چون خوبم بشه دوباره بر میگرده 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!