2821
2789
عنوان

مادرشوهر

125 بازدید | 12 پست

سلام  خانواده من شهر دور امسال بعداز شس سال زندگی گفتم بریم شهرستان خونه مامانم  یلدارو مادرشوهرم از بس گفت  وای ما تنهایم ما کسی نیست هرکدمون رفتید یه طرف الان شوهرم میگه بعد یلدا میبرمت شهرستان الان موندم چیکار کنم  میخوام منم نرم خونع مادرشوهرم بمونم خونه خودم شبم بهش گفتم  باشه نه میریم شهرستان نه خونه مادرتو 

جز همسر شما بچه دیگه ای نداره؟

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

حق کاملا با توعه 

ولی کوتاه بیا 

بخاطر همسرت

من بودم کوتاه میومدم 

میتونی یه مناسبت دیگه مثل عید یا چهارشنبه سوری یا ۱۳ بدر یا نمیدونم هرچیزی

اونو از الان رزرو کنی🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید همون موقع جوابشو میدادی میگفتی ماکه هرسال پیش شما بودیم یه امسال دلم هوای خانوادمو کرده. بهت حق میدم ناراحت بشی.

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
باید همون موقع جوابشو میدادی میگفتی ماکه هرسال پیش شما بودیم یه امسال دلم هوای خانوادمو کرده. بهت حق ...

به مادرشوهرم گفتم بچه های دیگه ات هست  بعدشم. تو هیچ. سالی دعوت نمیکنی ما خودمون میایم  برگشته میگه وا مگه باید دعوتم کنم

عزیزم سختش نکنید 

اشکالی نداره شب یلدا رو برید خونه مادرشوهر

شب بعدش برین خونه مامانتون 

ما خودمون همینکارو میکنیم دوشب شب یلدا داریم 

ب مامانم اینا میگم شما شب بعد یلدا رو جشن بگیرین تا ماهم باشیم😘❤

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
سه تا پسر یه دونه دختر 

خب اونا بیان پیشش..مثل مادرشوهر من همه جا توقع داره باشه

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

حق کاملا با توعه  ولی کوتاه بیا  بخاطر همسرت من بودم کوتاه میومدم  میتونی یه مناس ...

کوتاه بیام دیگه تموم به خدا بد عادت شدن انتظارهای  عجیبی دارن میگه چرا به من اصلا زنگ نمیزنی 

عزیزم سختش نکنید  اشکالی نداره شب یلدا رو برید خونه مادرشوهر شب بعدش برین خونه مامانتون  ...

من مادرم شهرستان نمیتونم مرخصی گرفتیم بریم الان شوهرم رفته مرخصی کنسل کرذه

به مادرشوهرم گفتم بچه های دیگه ات هست  بعدشم. تو هیچ. سالی دعوت نمیکنی ما خودمون میایم  بر ...

حالا دعوت که ماهم معمولا خودمون میریم کسی دعوت نمیکنه مگر بخواد مخصوص شام بزاره اونم به پسرش میگه. اما ببین با حرف وفدات بشم میتونی شوهرتو راضی کن برین شهرستان نشدم فداسرت بخاطرش حرص نخور 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
کوتاه بیام دیگه تموم به خدا بد عادت شدن انتظارهای  عجیبی دارن میگه چرا به من اصلا زنگ نمیزنی&nb ...

ولله اگه جاری داشتم فک میکردم جاریمی🤣🤣🤣

دقیقا هر دو موردی ک گفتی رو منم اجرا کردم 

منتها بیشتر بخاطر همسرم کوتاه میام چون همسرم اونارو درسته قورت میده

ببین رفتار همسرت چجوریه

مثلا همه مناسبتا اونجا میریم اگه من بخام برم خونه پدرم ولی مادرشوهرم بگه نه بیاین اینجا 

همسرم بجای من جواب میده و میگه میبرمت خونه پدرت 

منتها من کوتاه میام که میونه ها بهم نخوره 

حالا چون تو تایم زیادیه که از خونوادت دوری 

این همسرته که باس پشتت دراد 

مشکل از مادرشوهر نیس در واقع

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز