2777
2789
عنوان

علت چیست؟؟

392 بازدید | 5 پست

سلام من و یه نفر که تو دوران راهنمایی باهم دوست بودیم بعدش قهر کردیم همیشه همه جا به پست هم میخوریم چرا؟؟مثلا رفتم بودم کلاس راهنمایی رانندگی اونم اومده بود ؟؟

هرجا م میرم اونم میره

علت یعنی همان دلیل است 

دلیل دارد بر اینکه شانس شما تخمیه

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی به کائنات اینا ربطی نداره که همدیگرو جذب میکنیم؟؟

بله شاید چون زیاد ب همدیگه فک میکنین یا هی خاطرات مرور میشه یا ... باعث شه هی جذب کنی 

یا انقد میگی وای هرجا میرم الان حتما فلانیو میبینیم همین حرفت باعث میشه ک تو واقعا فلانیو ببینی

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

من و اون باهم دشمنیم هردومون هم دختریم

عزیزم ربطی ب جنسیت نداره میگم کلا بسکه ازش متنفری یا ب هر دلیلی هی بش فک کنی یا اینکه هی بگی الان میبینمش 

همین چیزا باعث میشه طرفو جذب کنی 

مثل این میمونه ک من از بیماری بترسم یا از چیزی بدم بیاد هی باخودم فک کنم ک نکنه منم از بیماریه بگیرم نکنه این بیشعورو ببینم نکنه فلان اتفاق بشه همین حرفای من میشه ینوع دعوتنامه برای بیماری یا دیدن اون شخص یا رخ دادن اون اتفاق