2777
2789
عنوان

شیر مادر

156 بازدید | 25 پست

سلام مامانا ی با تجربه یه راهنمایی کنید ...

از کجا بفهمم شیرم کمه یا اندازه اس؟ 

نوک سینه ام خیلی کوچیکه دخترم سخت میگیره وشیر میخوره میخوام ببینم اگه شیرم سرش میکنه شیردوش برقی بگیرم شیر خودم با شیشه شیر بدم بهش به نظرتون اینطوری خوبه؟ میشه یعنی؟

خب سیر نشه ک‌ گریه میکنه وقتی خوابش برد یا از سینت دست کشید دهنشو کشید کنار اروغم زد بدون سیر شده دیگه ب شیشه عادتش نده بعدا جدا کردنش سخته 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مدت بخوره بزرگ میشه نوک سینت برا من اصلا نوک نداشت پسرم ب زور میمکید و خودمم درد میکشیدم ولی دیگه خورد و منم تحمل کردم قشنگ بزرگ شد نوکش الان راحت میخوره 

ببین اگر دوسه بار میک بزنه و بعد قورت بده شیرت خوبه 

اما اگر چند بار میک بزنه بعد قورت بده کمه

و اگر بخوره و بخوابه خوبه شیرت یعنی سیر شده

تازه زایمان کردی؟

پودر گالاکتومید بخور 

از داروخانه بگیر

حیفه بخوای شیشه بدی اذیتی همیشه که نمیتونی بدوشی

ببین اگر دوسه بار میک بزنه و بعد قورت بده شیرت خوبه  اما اگر چند بار میک بزنه بعد قورت بده کمه ...

همیشه زیر سینه ام می‌خوابه و تقریبا آره بعد سه یا ۴ تا میک قورت میده ولی موقع گرفتن سینه ام خیلی اذیت میشه همش نوکش از دهنش درمیاد و یه موقع ها انقدر کلافه میشه تند تند سرشو به چپ و راست تکون میده گریه میکنه .. گاهی چند ساعت طولانی می‌خوابه گاهی تند تند بیدار میشه و شیر میخواد

اگر گریه نمیکنه و قشنگ میخوابه سیر میشه دیگه گشنه بمونه گریه میکنه همش من کی شیرم کم بود شیر خشکی شد ...

من نوک سینه ام کوچیکه موقع شیر خوردن اذیت میشه گاهی کلافه میشه و جیغ میزنه و از لج شیر نمیخوره برای همین نمیدونم از کم بودن شیر گشنه میمونه یا خسته میشه و نمیخوره گاهی اوقات تو خواب خیلی نق میزنه خصوصا وقتی میزارم تو رخت خواب

ی مدت بخوره بزرگ میشه نوک سینت برا من اصلا نوک نداشت پسرم ب زور میمکید و خودمم درد میکشیدم ولی دیگه ...

من دخترم یکیشو خوب میخوره اون یکی اذیته و همون سینه فکر میکنم شیرش کمتره 

خب سیر نشه ک‌ گریه میکنه وقتی خوابش برد یا از سینت دست کشید دهنشو کشید کنار اروغم زد بدون سیر شده دی ...

تو خواب خیلی نق میزنه آخه... دیدی بچه ها تو خواب می‌خندن مال ما نق میزنه😒

بچه شیر بخوره بخوابه یا نق نزنه یعنی شیرت خوبه وکافیه

دختر من تو خواب خیلی صدا در میاره از خودش و نق میزنه برای همین شک کردم به کم بودن شیر جدا از اینکه نوک سینه ام کوچیکه 

من دخترم یکیشو خوب میخوره اون یکی اذیته و همون سینه فکر میکنم شیرش کمتره 

هر چقد بخوره شیرت بیشتر میاد غده های شیر دهی تحریک میشه از همونی ک کمتر میخوره بده بزار بمکه بیاد بیرون نوکش یکم از اون یکی بده یکم از این یکی اونجوری ی سینت بزرگ میشه ی سینت کوچیک . از قدیمم گفتن شیر ی سینه ابه برا بچه یکی دیگه غذاست