2777
2789
عنوان

نمره چشم

287 بازدید | 6 پست

ممکنه کسی نمره چشمش کم بشه؟ من نمره چشمام یکی ۱/۷۵ بود یکی ۱/۵ 

الان امروز بعد از دوسال دوباره رفتم معاینه جفتش شده ۱/۲۵ 

میگم شاید ایشون تازه کار بودن اشتباه کرده باشن و همون نمره قبلی هست 🤐🤌🤣 

اگر کم شده باشه که از خوشحالی ذوق مرگ میشم

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من از وقتی دنیا اومدم عینکیم والا فقط داره می‌ره بالا همینجوری پیش بره تا ۳۰ سالگی کور میشم ، پیش یه اپتومتر دیگه ام برو خدایی نکرده اشتباه زده باشه با عینک جدیدت فشار چشم میگیری ، خواهرم اینجوری شده بود شانس آورد زود فهمیدیم وگرنه کارش به بیمارستان میکشید از اپتومترم شکایت خواستیم بکنیم گفت نکنید خودم هزینه هایی که تا الان کردین میدم 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
من از وقتی دنیا اومدم عینکیم والا فقط داره می‌ره بالا همینجوری پیش بره تا ۳۰ سالگی کور میشم ، پیش یه ...

منم بهش شک کردم 🤐

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
من از وقتی دنیا اومدم عینکیم والا فقط داره می‌ره بالا همینجوری پیش بره تا ۳۰ سالگی کور میشم ، پیش یه ...

سلام ببخشید شما چند سالتونه و نمره چشمتون چنده؟ منفیه یا مثبت چون بچه من ۱۹ منفیه دو ساله هم هست یچیزی بگید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز