بچه ها ماخونه خواهرشوهر دعوت بودیم برادرشوهرم نیومد ولی جاریم بابچه هاش اومد برگشتنی پسر خواهرشوهر درواقع هم پسر برادر خودجاریم میشه میخواست برسوندشون راضی نشد سمج شد که شوهرم ماشین بگیربرامون زشته همش بااینا بریم باورکنید یکساعت معطل شده بودیم توخیابون نصف شب بود ماشین گیرمون نمی اومد همه دامادا ماشین داشتن ولی هرچه اصرار کردن سوارشین خودمون میبریمتون این جاری گفت نه علیرضا ماشین میگیره برامون منم بچه توبغل یکساعت تودستم بی قراری میکرد این بیشعور هم ولکن نبود منم تواونجمع نتونستم به شوهرم چیزی بگم زیر ذربین بودم بخدا الان هی خودخوری میکنم چرا شوهرم توجه کرد این همه حرصم داد چی بهش بگم دفعه بعد اینقدر مطیع این خانوم نشه
خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
چی به شوهرم بگم که نه بهش بربخوره باسیاست که دیگه اینقدر اهمیت نده به اینجور ادما
بگو عزیزم کاش دیشب یه کار دیگه ای میکردیم از این به بعد هم هوا سرده هم بچمون بی قراری میکنه . تو الان مسئول ما دو نفری و ما به تو تکیه میکنیم انقدر دوست دارم وقتی ما تو الویتیم برات به خاطر کوچولومون .
شوهرم توخونواده ام خیلی اهمیت میده وقتی میریم تواین جمع خانوادگی خودشون من گم میشم بخدا
ببین همسر منم تقریبا میریم تو خانواده خودش منو یادش میره من اولا بد خانوادشو نمیم فقط با سیاست میگم کاش یه کار دیگه این بکنی من مثلا فلان جا اذیت شدم .تو مرد منی نه بقیه
اتفاقا اینارو بهش میگم خیلی هم دقت میکنه به حرف گوش میده ولی واقعا باتوجه میزان تحصیلاتش خجالتیه توجمع بهش میگم جلو خونواده ات بهم توجه کن محبت کن عزیزم عشقم بگو که از بی توجهیات از من سواستفاده نکنن ولی میریم اونجا هیچ بخاری ازش بلند نمیشه😜😂😂
خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
بچه اس اخلاق بچگونه داره برعکس سنش ولی خب شوهرم هم گفت خونواده ام هستن زشته ولشون کنم خودمون بریم ول ...
یه مرد هیچوقت زن برادرش رو ول نمیکنه هرچقدرم اون زن خل و نادون باشه به نظرم بهتر که چیزی نگفتی و نرفتی حالا اون سختیه گذشت ولی اگه میرفتین پس فردا همشون میگفتن فلانی زن برادرش رو تو خیابون ول کرده حالا دفه بد این اتفاق افتاد همون لحظه بگو عهههه سوار شین دیگه ندیدین اوندفه چقد الاف شدیم