2777
2789

به قول یه بنده خدایی این طرف پل سبز تر نیست،من به عشقم رسیدم ده سال عاشقانه زندگی کردم یعدفه ۴ماه پیش پاشو کرد تو یه کفش ما فیبریت هم نیستیم بیا طلاقم بده اونم بایه دختر ۵ساله تو این ۴ماه بلایی به سرم آورده که آرزوی مرگ خودم رو دارم اگه بچم و مادرم نبودن قطعا خودم رو راحت میکردم بچم آواره میشه مادرمم شکسته تر از اونه که بتونه داغم رو تحمل کنه عشق همیشه تهش قشنگ نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد دردناک.ینی همینجوری بدون دلیل؟

به قول مشاورم اگه بدونید ازدواج چقدر درد داره سمتش نمیرید،  حتی وایسادن من پشت چرلغ زرد راهنمایی رانندگی براش حذاب بود اماالان یه جمله دوستت دارم رو به زبون نمیاره،ماده سال زندگی کردیم مشکلاتی بوده مثلا جایی نمیشده بریم گفتم نریم نگفته بریم من دوست دارم ریخته تو خودش انقدر ریخته تو خودش تا از همه چیز سرد شد الانم میگه دیگه جایی برا جبران نیست،من نه دست بزن داشتم نه سیگاریم نه تنبل و خسیسم،نمیدونم اگه بچم نبود میرفتم تو این سه،۴ماهه خیانتم ددم وبازم افتاد گردن من

بااین که مغازه دارم نیاز نیست زودتر از ۹ بیدار بشم شب از فکروخیال تا۳بیدارم صبحم ۷بیدار میشم،عشق قشنگه اما باادم درستش با کسی که سختی های زندگی از پا درش نیاره بهش میگم فلانی رو ببین از شهرستان اومده اینجا از پدر مادرش دوره پا به پای شوهرش بادوتا بچه کار میکنه تازه زندگیش نصف زندگی توهم نیست میگه اونا طاقت تحمل مشکلات رو دارن اما من نه نمیتونم تحمل کنم

ینی سمتش نریم؟

چرا عشق قشنگه خیلی بهت حس خوبی میده اما به شرطی که زبون هم رو بفهمید باهم یه هدف داشته باشید اگه شما کم و کسری داری طرف مقابل کاملش کنه وبلعکس در غیر این صورت عشق ذره ذره آبت میکنه عین منی که تو ۴،۵ماه از ۷۵کیلو رسیدم به ۶۰کیلو دیگه نه راه پس دارم نه توانی برای ادامه،باخودم میم ازاین زندگی زدم بیرون بعدش چی؟تنها نمیشه موند اما دیگه دلم مرده دیگه حسی ندارم خرج یه نفر دیگه کنم،من تمام عشقم رو گذاشتم پای یه نفر

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها

چرا عشق قشنگه خیلی بهت حس خوبی میده اما به شرطی که زبون هم رو بفهمید باهم یه هدف داشته باشید اگه شما ...

انشالله مشکلتون حل بشه و دری از رحمت خدا ب روتون باز بشه

چرا عشق قشنگه خیلی بهت حس خوبی میده اما به شرطی که زبون هم رو بفهمید باهم یه هدف داشته باشید اگه شما ...

والا من۳۴سالمه حس میکنم دارم سرد میشم نسبت ب ازدواج

بنظرتون ازدواج با اختلاف سنی۱۵سال اشتباهه؟

بنظرتون ازدواج با اختلاف سنی۱۵سال اشتباهه؟

نمیشه اسمش رو اشتباه گذاشتم اما قطعا اختلاف نظر وجود داره وبه دو طرف بستگی داره چجوری اختلاف نظر ها رو بتونن مدیریت کنن یه مثل براتون بزنم من متولد ۶۸ هستم همسرم ۷۵

من موسیقی پاپ دوست دارم خانمم رپ دوست داره تتلو این دست خواننده ها خوب از بیرون این اختلاف خیلی کوچیکه و به نظر راحت قابل حله اما اگه یکی از دونفر داخل زندگی عاقل نباشن همین میشا بزرگتر مشکل زندگی