2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 90 پست

سلام،  عزیزم منم ۳۱ سالمه یه پسره ۶ونیم ساله و یه دختره ۲ونیم ساله دارم دوست داشتم قبلا ۳ تا بچه داشته باشم ، ولی الان توانش و ندارم شوهرم هیچ کمکی نمیکنه و شهر غریب زندگی میکنم ، بعضی وقتا میگم نکنه بعدا به خودم بیام بگم کاشکی می آوردم سومی رو.

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام،  عزیزم منم ۳۱ سالمه یه پسره ۶ونیم ساله و یه دختره ۲ونیم ساله دارم دوست داشتم قبلا ۳ تا بچ ...

واقعا تصمیم گیری خیلی سخته شما خوبه هنوز راه داره فک کنید من دیگه اختلاف سنی بچه هام خیلی زیاد میشه اگه صبر کنم 

حتی یک بچه هم اشتباهه دوتا بوه هم در صورتی قابل قبوله که وضع مالیت توپ باشه و در اینده به هردو بچت خونه و ماشین بدی براسون تفریحات خوب اماده کنی بهترین دانشگاه ها بفرستی 

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه

ببین به نظر من مهم‌ترین چیزی که باید روش فکر بکنید اینه که واقعاً توانایی اداره کردن از پس مخارج سه تا بچه براومدنو دارید یا نه با این وضعیت اقتصادی که داریم می‌بینیم و این تورم افسارگسیخته‌ای که هر روز بیشتر از دیروزم میشه واقعاً اداره کردن سه تا بچه و نمی‌دونم مایحتاج زندگیشونو تامین کردن و یه زندگی تقریباً خوب و نرمال براشون فراهم کردن واقعاً خیلی سخته

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
یه دختر ۸ و پسر ۴ ساله دارم دلم یه دختر دیگه میخواد اختلاف سنیشون زیاد داره میشه

وای منم دقیقا بچه هام هم سن برا شمان، ولی خدایش دیگه اعصاب ندارم خدا همین دو تا حفظ کنه❤️خدا بچه هات رو حفظ کنه واقعا اعصاب داریا

منم‌سه تا دارم اولی و دومی یک سال و نیم فاصله دارن بچه سوم رو بعد هشت سال اوردم پسرم هشت ساله بود دخترم نه و نیم سالش بود 

خیییلی راضی ام الان دختر کوچیکم پنج سالشه خودم ۳۷ ساله ام 

یعنی ۳۲ سالگی سومی رو اوردم 

از نظر من شما میتونی ۳۵ سالگی اقدام کنی سن زیادی نیست ۳۵ هم خوبه هم شرایط روحی همسرت بهتر میشه هم بچه هات بزرگتر میشن دردسرت کمتره 

من موافق سه تا بچه هستم خانواده دارم برای گذران اوقاتم به کسی احتیاج ندارم مخصوصا دختر بزرگم ۱۵ ساله شده همیشه با هم وقت میگذرونیم 

یه دختر ۸ و پسر ۴ ساله دارم دلم یه دختر دیگه میخواد اختلاف سنیشون زیاد داره میشه

عزیزم میشه این تاپیکم روگزارش بزنين راجب شغلم گفتم شناسایی میشم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4662958/کسیو-میشناسین-تو-کالاپزشکی-کار-کنه-یا-کالا-پزشکی-داشته-باشه