2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 90 پست

ولش کن اختلاف سنی رو

انقدررررر که من حرص خوردم

منم یه بچه دارم 12 سال همش دارم حرص میخورم که چقدر تفاوت سنی

آخه باردارهم شدم بعدش دوبار سقط شدن

نمیدونم چکار کنم دلمون خییییییلی بچه میخواد

شما هم دعا کنید اینبار بمونه برام🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا همسن هستیم.ولی من از فکر اینکه دوباره روند شیر دهی،از پوشک گرفتن و کلاس اول و ..... تجربه کنم ...

دقیقا همین سه تا که گفتی اعصاب خیییلی قوی میخواد منم دوست داشتم یه دختر داشته باشم ولی دیگه نمی تونم

یه دختر ۸ و پسر ۴ ساله دارم دلم یه دختر دیگه میخواد اختلاف سنیشون زیاد داره میشه

اصلا اختلافشون زیاد نیستا... تازه از نظر من ۴سال کمه. بخصوص که دومی پسره...وبا اومدن سومی خیلی اذیتت میکنه..اگرشرایط مالی وحوصله وصبرسومی رو داری بذار دوسه سال دیگه سومی رو بیار... الان بیاری  پشیمون میشی

پارسا پسرمامان😍
منم به خاطر اعصاب ضعیفم دیگه نمی تونم

گلابم خوبه با یخ و آب قاطی کن حتما حتما سوره عصر رو بخون ۷ بار فوت کن بهش بخور 

اگر گل گاوزبان و سنبل الطیب دارید دم کن بخور 

اسطوخدوس هم دم کنی خوبه  برای آرامش و اعصاب 

به خرما سوره عصر بخون بخور خوبه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
دقیقا همین سه تا که گفتی اعصاب خیییلی قوی میخواد منم دوست داشتم یه دختر داشته باشم ولی دیگه نمی تونم

منم یه وقتایی که نوزاد میبینم دلم قیلی ویلی میشه همین که گریه میکنه به خودم میام😂میگم بشین دختر بچه دردسر داره همین یکی کافیه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منم یه وقتایی که نوزاد میبینم دلم قیلی ویلی میشه همین که گریه میکنه به خودم میام😂میگم بشین دختر بچه ...

من نمی دونم ماها بلد نیستیم بچه داری کنیم یا بقیه خیلی قوی ان، من یه وقتایی وحشتناک کم میارم