2777
2789
عنوان

راهنمایی

268 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها کسی بیداره؟؟؟پسری که دوستش داشتم و رابطم باهاش رسمی بود و داخل اینستا فقط داشتمش و گاهی بهش پیام عادی میدادم ساده و رسمی امروز خیلس بی دلیل یکی از استوریامو دید و مسدودم کرد دلم خیلی گرفته و حتی نمیدونم چیکار باید بکنم که بفهمن چراا اینکارو کردلطفا یه چیزی یگین آروم شم

حسی بهتون نداره دنبالش نرین

میتونس با احترام رفتار کنه ،بلاک برای چی مگه دوست دخترش بودم تهش ازش سوال درسی میکردم و یه حال احوال ساده میپرسیدم ما کلی فالور داریم دوستشونم نداری زرتی بعد یه استوری دیدن بلاک کردن اخه واقعا مخم سوت میکشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

استوریت راجبع چی بود مگه؟ 

هیچی گلم والا روزمره خودم بودم پیراهن پوشیده داشتم فیلم از خودم بود حالا عشوه دخترونه داشتم اصلا مشابه اینو قبلشم گذاشته بودم امروزم ازش سوال درسی کردم ولی یهو مسدودم کرد

هیچی گلم والا روزمره خودم بودم پیراهن پوشیده داشتم فیلم از خودم بود حالا عشوه دخترونه داشتم اصلا مشا ...

پس ناراحت نباش.. بیشعور بودن یعتی همین.. ایشون سواد ندارن شخصیت صفر.. یعنی چی بلاک کردن.. ب نظرم اصلا بهش فکر نکن ارزش شما خیلی بالاتره حتی اخم کنی.. اصلا ب هیچ عنوان ی وقت پیگیر نشی ک بدونی چرا بلاک کرده

پس ناراحت نباش.. بیشعور بودن یعتی همین.. ایشون سواد ندارن شخصیت صفر.. یعنی چی بلاک کردن.. ب نظرم اصل ...

متاسفانه گند زدم گلم ،میترسیدم نکنه ی مشت عقده ای فضای اموزشی چیزی گفتن یا چیزی من خرم ازش شماره ای نداشتم یهو کفری شدم به خالم گفتم بهش دایرکت داد خیلی رسمی گفت فلان شخصی که ازتون سوال درسی میکرد و اینا خالش هستم و ادامش طولانیه خلاصه پیام رسمی داد،که ایشون سین نزد منم خودم ایمیل بهش دادم و بهش گفتم چرااا واقعا درک نمیکنم اقای فلانی من به شما بدی نکردم

پس ناراحت نباش.. بیشعور بودن یعتی همین.. ایشون سواد ندارن شخصیت صفر.. یعنی چی بلاک کردن.. ب نظرم اصل ...

گرچه نه ایمیلوجواب داد نه پیام خالمو و میدونم گند زدم ولی یهو فشار روحی بهم اومد مث تروما شدید قلبم تیر کشید 

ای داد چرا اینکارو کردی.. واقعا بی عقلیه.. مگر اون کیه اخه انقدر خودتو کوچیک کردی؟!!! نکن خاهرمن پاکش کن ودیگ سراغ نگیر.. اللن اون پسر کلی فکر بد میکنه.. شما حتی رل نیستید پس نباید پیگیر میشدی

ای داد چرا اینکارو کردی.. واقعا بی عقلیه.. مگر اون کیه اخه انقدر خودتو کوچیک کردی؟!!! نکن خاهرمن پاک ...

درست میگید بعدش پشیمون شدم ولی پیام رو ایمیل کردم پاک نمیشه تا الانشم قطعا دیده ولی ایگنور کرده پیام خالمم که همش بهش بگم پاک کن اینا ممکنه شک بکنه

درست میگید بعدش پشیمون شدم ولی پیام رو ایمیل کردم پاک نمیشه تا الانشم قطعا دیده ولی ایگنور کرده پیام ...

فقط میگم دیگ سراغ نگیر.. پسر جماعت محو دختر مغرور میشه یادت بمونه این حرفمو

حقته

وقتی میبینی اینقدر بی شعوره که ازت توضیح نمیخواد و این قدر برات احترام قائل نیست که مردونه بگه خداحافظ

اونوقت خجالت نمیکشی از ما میخوای ارومت کنیم بابت اون اشغال ؟!؟!

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
فقط میگم دیگ سراغ نگیر.. پسر جماعت محو دختر مغرور میشه یادت بمونه این حرفمو

اره درست میگی این ولی خوب کلا مشکلم داشت میدونید همش میخواست دوری کنه از دختر نمیدونم تو گذشتش چی بود ولی هرچی بود خیلی بد بود اصلا پا نمیداد خیلی سفت بود و در واقع حرکاتاش تو استوریاش نمایشی بود خیلی نمایشی و مشخص بود شاد نیس خودشم گفت بهم فیلم بازی میکنم شادم ولی همیشه این سوال باهام میمونه که چرا منو بلاک کرد و خیلی یده این چرا بی پاسخ

حقته وقتی میبینی اینقدر بی شعوره که ازت توضیح نمیخواد و این قدر برات احترام قائل نیست که مردونه بگه ...

درسته دوست عزیر حق داری اینطوری بهم بگی ولی شما جای من نیستی که یکیو بخوای باهاش با احترام برخورد کنی یعدش یهو بی دلیل بزنه کاسه کوزتو بهم میدونید چه حسی به آدم دست میده قشنگ انگار با تریلی ۱۸ چرخ از روت رد میشن دستت به جایی یند نیس تو مغزت یکسره خودتو مقصر میدونی یکسره

درسته دوست عزیر حق داری اینطوری بهم بگی ولی شما جای من نیستی که یکیو بخوای باهاش با احترام برخورد کن ...

الکی به من نگو دوست عزیز

کسی که دشمن خودشه

چجوری میتونه دوست من باشه ؟

تو صادقانه دل بستی قبول

محبت کردی قبول

انتظار محبت و مردونگی داشتی قبول

حالا فهمیدی الاغی بوده زیر بنر شکل ادم

حالا قلبت شکسته که چرا الاغه جواب محبتاتو این شکلی داده ؟

حتما قلبتم تیر میکشه ؟!

میشه لطف کنی یه چیزی به خودت بگی حداقل دل من خنک بشه اخه نمیخوام بگی بی تربیته

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز