2777
2789
عنوان

همه بیاین

60 بازدید | 10 پست

zahraqs

این ایدی حالش خوب نبود گفتم کمکش کن یکم حالش بهتر بشه ایدی تل بهش دادم اومد تلگرام بعد نیم ساعت ک هرپیامیو ج میداد اخرسر پیامارو دوطرفه پاک کرد

یه سلام داد به معرفی خو است با به ویس و من نمیدونم اشنا بود یا چی

چقدر بعضیا نامرد شدن که نزاشت من بغهمم علت کارش چیه اصلا 

همینطور سردرگمم که منو شناخته اینکارو کرده 

اصلا علتش چیه بعد اومدم اینجا بهش میکم من قصدم کمک بهت بود رفتار درستی نداشتی بهم گفته معذرت شبخیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون انگار خودش استرسی بوده! 

اهمیت نده هیچ اتفاقی هم نمیوفته 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
اون انگار خودش استرسی بوده!  اهمیت نده هیچ اتفاقی هم نمیوفته

اخه گفت سلام بعد رفت نیم ساعت بعد اومد گفت معرفی کن خودتو ویس‌بده خیالم راحت بشه دختری منم انجام دادم بعد پیامارو پاک کرد دوطرفه😐خب بگو فلانی خوشم نیومد اصلا ازت یدفعه تینطوری کرد خب یعنی چی ادم استرس میگیره نکنه اشتا بوده

اخه گفت سلام بعد رفت نیم ساعت بعد اومد گفت معرفی کن خودتو ویس‌بده خیالم راحت بشه دختری منم انجام داد ...

نه کلا فازش مشخص نبوده 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!