2777
2789
عنوان

بی خوابی

94 بازدید | 15 پست

سلام دوستان گلم .خوبید.بچها تروخداااااا یکی بیاد بگه یه قرص خواب که عوارض نداشته باشه خیلی و خوب باشه بهم معرفی کنید .کل شبا بیدارم تا صبح.کلافه شدم.میدونم از اضطراب و فکر و خیال .ولی کلافم بخدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم آلپرازولام پنج دهم گاهی میخورم

یه قرصی بود من مال مامان بزرگم بود دوزشم پایین بود.بیضی صورتی کمرنگه .حتی اونم مامان بزرگم نصف کرده بود .من یه چند بار ازش خوردم خیلی خوب بود.ولی اسمش و نمی‌دونم ..آلپرازولام قوی نیست؟

یه قرصی بود من مال مامان بزرگم بود دوزشم پایین بود.بیضی صورتی کمرنگه .حتی اونم مامان بزرگم نصف کرده ...

همین آلپرازولام بوده آره من یک سومش رو میخوردم میخوابیدم

برای من که عوارضی نداشت

البته من گاهی میخورم

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۷_۲۳۴۲۵۵۱۷۸_zpbs.mp4/

همین آلپرازولام بوده آره من یک سومش رو میخوردم میخوابیدم برای من که عوارضی نداشت البته من گاهی میخ ...

عزیزم داری ازش عکسش و بفرستی ببینم همونه.اگه همونه خیلی خوبه.برم ازش بگیرم.داروخونه میده بهم؟

عزیزم داری ازش عکسش و بفرستی ببینم همونه.اگه همونه خیلی خوبه.برم ازش بگیرم.داروخونه میده بهم؟

داروخونه بهت نمیده

من الان فقط ورقه خالیش رو فکر کنم دارم

همین بیضی شکل گلبهی رنگه

داروخونه بهت نمیده من الان فقط ورقه خالیش رو فکر کنم دارم همین بیضی شکل گلبهی رنگه

ای داد خدایا دردسرام کم نیست .چرا باید داروخونه نده ..فدات شم.بازم ممنون از کمکت.

ای داد خدایا دردسرام کم نیست .چرا باید داروخونه نده ..فدات شم.بازم ممنون از کمکت.

من رفتم دکتر عمومی برام نوشت فقط یه ورقه بهم داد