2777
2789

همش خودم رو‌مقصر میدونم و‌نتونستم با مرگش کنار بیام،هر روز بدتر میشم، پدر من خون تو‌پای چپش لخته شده بود ‌‌انژیو کردن دیدن ۳ تا رگ اصلیش بستگی و با سه تا دکتر مشورت کردیم گفتن صد در صد عمل، پاش رو‌هم نتونستن با دارو زیاد درمان کنن ، و‌عمل کردیم فردای عمل امبولی شد و بهمین راحتی رفت ، من دارم دیوونه میشم

تو که تقصیری نداری عمر پدرت همینقدر بوده 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر منم سه روز دیه میشه دوماه ک فوت شده😭😭😭😭اونم ب خاطر گرفتگی رگ قلب فوت شد

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

عزیزم خدا رحمتشون کنه، عمرشون به دنیا نبوده خودتون رو سرزنش نکنید، هر کسی اجلی داره که وقتش برسه یه چیزی بهانه میشه واسه رفتنش ،خدا بقیه ی عزیزانت رو حفظ کنه 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
من به این چیزا اعتقاد ندارم، من باعث شدم ؟!

خدا ارامش و صبر بهت بده . 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

چرا ؟ کدوم بیمارستان

ایت اله موسوی زنجان

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

خدا بیامرزه ۴آذر پارسال هم ما پدر عزیزمون رو به خاطر تزریق خون و حساسیت بهش از دست دادیم دلم براش خیلی خیلی تنگ شده 😔😔😔😭😭😭

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

من به این چیزا اعتقاد ندارم، من باعث شدم ؟!

نه شما باعث نشدی،سه تا دکتر گفتن عمل تو میخواستی بگی نه؟اگه نمی‌کردی و باز چیزی میشد میگفتی من مقصرم که نزاشتم عمل کنن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده