2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

373 بازدید | 18 پست

چند روز پیش خواهرشوهرمو دخترش آمدن شام خونمون مهمونی 

من از صبح کارای مهمونی رو میکردم و چندجورسالاد و شامو 

وقتی آمدن نشستن تا وقتی که رفتن 

چیندن و بردن و آوردن و شستن و جابجا کردن و همه رو خودم تنهایی کردم 

شوهرمم مثه بز نشسته بود انگار نه انگار اونام که دیگه هیچی 

فرداش رفتم خونه مامانم تا شب صبحش که بیدار شدم شوهرم شروع کرد به داد و بیدادو فحش که چرا جارو نزدی

کار خدا ماشینش تو جاده خراب شد سرما برگشته بود خونه دوباره فحش و بدو بیراه عصر لباسهاشو شستم صبح که میخاسته بره نم داشته دوباره شروع کرده به فحش دادن و شلوار رو پرت کرده تو صورتم 

حالم ازش بهم میخوره وقتی عصبی میشه دیگه اصلا نمی‌فهمه 

اینم بگم چند روز قبلش من فندک توشلوارش پیداکرده بودم و برداشتم عصبانیتش از اونم هست میگه من همه غلطی میکنم تو به روی من نیار 

خلاصه بگم خسته شدم از بددهنیاش چکارکنم 

بازم من جواب فحشهاشو نمی‌دم و سکوت میکنم ولی اون هرچی از دهنش دربیاد میگه 

جوابم بدم مشت میزنه🥺

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شنیدم برای شوهر بد دهن توی خونه صدای اذان بزارید، بابای منم خیلی بد دهنه درکت میکنم 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
زندگی بامردبدهن پیرت وخسته ت میکنه

دقیقا 

اصلا تو دعوا نمیتونه مثل آدم حرف بزنه از اول تا آخر فحش میده

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

شوهر منم بد دهنه.فوحش براش تفریحه.همش باهاش دعوام میشه.گریه میکنم.ولی بازپ فوحش میده.هیچ علاجی نداره اخلاق و عادت و تربیت کودکیشون اینه ما بدبختیم باید بسازیم.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

ی دعوای اساسی کن باهاش

شوهرم اولای زندگی یهو عصبی شد زد ی کاسه رو شکوند ،جهزیم بود

منم رفتم داخل کابینت هرچی ظرف بود زدم شکستم هرچی بودااااا همه هم جهازم بود

بعدش اومد داد و بیداد منم بدتر داد زدم

دیگه جرات نکرده عصبانی بشه و دعوا کنه

اجی همسر منم همیطور ولی شکر خدا معتاد نیست بیین همسرت معتاد نشده  خدایی نکرده

چمیدونم چه غلطی می‌کنه 

ولی سیگار رو می‌دونم میکشه

۷ ساله هر کاری مکنم ترک بکنه بد دهنی نمیشه دعا کردم جادو کردم طلسم کردم قران خواندم روانشناس یردم مشاوره هرچ ک شما بگید انجام دادم متاسفانه  ۱ درصد درست نشد باید یا طلاق بگیری یا ب هیچ عنوان جوابش ندی کنار بیای من ۷ سال پیرم  کرده

ی دعوای اساسی کن باهاش شوهرم اولای زندگی یهو عصبی شد زد ی کاسه رو شکوند ،جهزیم بود منم رفتم داخل ک ...

ای خواهر تا جواب بدم شروع می‌کنه به تهدید و مشت و لگد زدن

جرات نمیکنم 

بابا شما ها چرا اینجوری هستید چرا انقد ضعیفی چرا انقد بی ارزش ب خودتو نگا میکنید چرا شخصیت نمیزارید برا خودتون غرور ندارید؟ 

رفتم یه تاپیک دختره نامزدشو دعوت کرده بود نامزدش گفته نمیام تازه فحش ناموسی داده بود بهش اینم مثل موش هیچی نگفته بود 

رفتم یه تاپیک دختره کادو خریده برا پسره اونم بهش پس داده گفته این چیه 

الآنم ک اینجا  اینجوریه 

بابا اعصابم خورد شد آدمو از زندگی و ازدواج پشیمون میکنید یه ذره برا خودتون شخصیت بزارید به درک گورشو کن کنه ب چ حقی دست روت بلند می‌کنه برو شکایت کن مهریتو بگیر جدا شو این ک درست نمیشه تا کی میخوای بشینی ک چی بشه

۷ ساله هر کاری مکنم ترک بکنه بد دهنی نمیشه دعا کردم جادو کردم طلسم کردم قران خواندم روانشناس یردم مش ...

از وقتی که دست بزن پیدا کرده دیگه تا جایی که باشه جوابشو نمی‌دم و سکوت میکنم 

امروز جواب اینکه چرا خیسه رو دادم هیچ حرف بدی هم نزدم 

هی فحش داد بعدم مشت زد و شلوارشو پرت کرد