2777
2789
عنوان

خانومای باحجاب بیاین مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 52 پست
چرا میخوای حجاب بگیری؟ احساسیه یا دلیلی دارع؟

من از ۱۳ سالگی با حجاب بودم نماز میخوندم بعد کلا برداشتم اصلا بهش فکر نمیکردم  بعضی شبا خواب میدیدم دارم مثل اون موقع ها دارم جلو اینه شالمو درست میکنم و حجاب میزنم چندین بار این خواب به شکل های مختلف تکرار شد آخرین بار فکر کنم پارسال بود...الان دلم خیلی برای اونموقع تنگ شده وخیلی بهش فکر کردم و تصمیم قلبی گزفتم

عزیزم پوشش هرکس کاملا ب خودش مربوطه منم حجالمو تغییر دادم ی عده میگن اره دختره فلانه بهانه ک حجابش اینطوریه 

ولی اهمیتی نمیدم چون مردممون مردم درستی نیستن متاسفانه 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا روت نمیشه ؟ دوباره بپوش  چادر واقعا سایه حضرت زهراست که روی سر آدمه  ولی یادت باشه ...

اونموقعم چون تو خانوادمون نداریم مسخره میکردن آخه یه مدت خیلی بی حجاب بودم یهو باحجاب بشم بیشتر مسخره میکنن

من از ۱۳ سالگی با حجاب بودم نماز میخوندم بعد کلا برداشتم اصلا بهش فکر نمیکردم  بعضی شبا خواب می ...

امیدارم موفق باشی .

ببین خواهرزاده من می‌گفت نمیخوام توعروسیم آهنگ باشه،نمیخوام هم دعوا بشه،یه چیزی نذر حضرت زهرا کرد ،صلوات بود. بعد واقعا آهنگ نزاشتن ،دعوا هم نشد.

نمیدونم ،الان ابن ماجرا یادم افتاد‌ . شاید شما هم از حضرت زهرا کمک بخوای ،کمکتون کنه،مخصوصا که بانو چادر ایشون هست.

اونموقعم چون تو خانوادمون نداریم مسخره میکردن آخه یه مدت خیلی بی حجاب بودم یهو باحجاب بشم بیشتر مسخر ...

عزیزم اگه از مسخره کردن مردم بترسی هیچ‌ موفقیتی رو کسب نمیکنی ...

فکر میکنی مارو مسخره نمیکردن ؟به شخصه دوسه سال جنگسدم تا همه پذیرفتن که من چادری ام .

اگه بخوای با جو همراه بشی هر دفعه باید یه رنگ بشی توسل کن به امام زمان و حضرت زهرا تا کمکت کنن 

اعتماد به نفس داشته باش و مسخره کردنارو بپذیر یکی در میون جواب بده 

به مرور همه قبول میکنن ک چادری شدی

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 
عزیزم اگه از مسخره کردن مردم بترسی هیچ‌ موفقیتی رو کسب نمیکنی ... فکر میکنی مارو مسخره نمیکردن ؟به ...

چه حرفای قشنگی❤️ان شاءالله همیشه قوی بمونی ممنونم ازت🙏

بیخیال حرف مردم.. من خالم الان یه ساله چادر گذاشته کنار دائم به من میگه دیگه خیلی اسکولی هنوز چادرم ...

👌👌👏👏👏

یه عده متاسفانه طورین که انگار تو اتفاقات ساله قبل فهمیدن خدا و دین و .....وجود نداره.

بچه بازی شده واقعا ......

بیشتر این نگم بهتره

20

خب سنتون کمه خیلیا از همین سن و سال چادر میپوشن 

میتونین بگین اعتقاداتم قوی تر شده 

زمان پیامبرم به پیامبر توهین میکردن یه عده 

اگه از چادر خوشتون هم میاد خیلی هم بهتره . کسیم چیزی گفت بهش بگید اعتقاداتم قوی تر شده و اونموقع بچه بودم اون پوششو داشتم(خیلیا از بیست سالگی و هیجده سالگی شروع میکنن چادر پوشیدن)

عزیزم زمانی این پوشش رو انتخاب کن که خودت به این باور رسیدی که این بهترین پوششی هست که میتونی داشته ...

واقعا بهش باور دارم یعنی خیلی وقته دارم بهش فکر میکنم الان میخام عملی کنم اما در کل من آدمیم که اعتماد بنفس ندارم همین خیلی رو دیدگاهم تاثیر گذاشته