مهربون84 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3448 عنوان تایید پروفایل 65 بازدید | 5 پست سلام نی نی یار عزیز ، میشه پروفایلمو تایید کنین 💐@نی_نی_یار_پنج @نی_نی_یار_شب متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ 1402/09/26 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41430 عزیزم تائید پروف با نی نی یار سه و پنج هست با من نیست ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
مهربون84 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3448 عزیزم تائید پروف با نی نی یار سه و پنج هست با من نیست ممنون عزیزم اطلاعی نداشتم هرکاری میکنم نی نی یار سه تگ نمیشه ، شما میتونین تگشون کنین ؟ متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41430 ممنون عزیزم اطلاعی نداشتم هرکاری میکنم نی نی یار سه تگ نمیشه ، شما میتونین تگشون کنین ؟ الان نیستن هیچکدوم باید روز صداشون کنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
مهربون84 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3448 الان نیستن هیچکدوم باید روز صداشون کنید خیلی ممنون از توضیحتون 🤍 متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41430 خیلی ممنون از توضیحتون 🤍 خواهش میکنم ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar