2777
2789
عنوان

یه حس ششمی لااااازمم شدیدا

153 بازدید | 47 پست

بچه ها دلم خیلی آشوبه توروخدا اگه کسی حس ششمی هست یا میشناسین تگ کنین...

خیلی فکرم مشغوله 

یه خواستگار برام اومده میخوام بدونم چی ازش حس میکنین باهاش خوشبخت میشم دوران آشناییمون سَر میگیره؟

این خواستگار جدیده دیگه که امروز زنگ زدن چطور؟

آیندم چی میشه؟اون رشته که میخوام قبول میشم؟

وای توروخدا یکی بهم یه چیزی بگه😖😖

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

حس میکنم مورد خیلی بهتری تو راهه

بله میتونی قبول شی چرا نتونی؟!

آیندت میتونه خیلی خوب بشه

البته اگه کار اشتباهی نکنی و الان با تعریفم چشمت نزده باشم 😁

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه منم ازتون سوالکنم البته با اجازه اسی

حتما

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
حس میکنم مورد خیلی بهتری تو راهه بله میتونی قبول شی چرا نتونی؟! آیندت میتونه خیلی خوب بشه البته ا ...

یعنی به غیر از این دونفر مورد دیگه ای هست؟این آقای اولی که قراره تا یه هفته دیگه بهشون جواب بدیم که دوران آشنایی شروع بشه به نظرتون اوکیه؟دوره آشنایی رو برم؟

واقعا میشه امسال قبول بشم و از این کابوس و عذاب دربیام؟

حس میکنم مورد خیلی بهتری تو راهه بله میتونی قبول شی چرا نتونی؟! آیندت میتونه خیلی خوب بشه البته ا ...

کار اشتباه میشه بگین لطفا منظورتون چی هست؟🥲

عزیزم میشه بپرسم چه کسی واسه من دعا گرفته بود و ایا باطل شده و اینکه حس کراشم مرسی

حس میکنم یکی از فامیلای حسودته یه زن احتمالا

دوستت داره به نسبت ولی بیشترم میسه انشاالله

کار اشتباه میشه بگین لطفا منظورتون چی هست؟🥲

یعنی کار اشتباه دیگه

کار خاصی مد نظرم نیست 😁

یعنی به غیر از این دونفر مورد دیگه ای هست؟این آقای اولی که قراره تا یه هفته دیگه بهشون جواب بدیم که ...

قطعا از کابوس در میای انشااللهههههههه

تلاش کن دیگه خودمم تو این کابوس لعنتیم پاره شدم دیگه

آره میخوای کم و بیش بگذرون ببین چطور حسم ۵۰ ۵۰ ولی انگار پیشنهاد های بهتری هم تو راهه البته نمیدونم

عزیزم درسته دعا کار خواهرم نبوده؟؟؟ عزیزم باطل نشده یعنی اخه اعمال الطال کردم وای یعنی بهش میرسم؟🥺

انشاالله

ممکن کار خواهرت باشه نمیدونم 🤔 حسم ۵۰ ۵۰

2790
2778
2791
2779
2792