2777
2789
عنوان

بچتونو میدید بدون خودتون بره

149 بازدید | 16 پست

خونه مادرشوهرتون؟ یا با مادرشوهرتون بره بیرون پارک خرید؟

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه البته دوازده سالشه دخترهمسرم اگه هم بره استرس میگیرم البته خودش هم مایل به رفتن نیست

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
من بیشتر خونه مامان بزرگم بودم  همیشه باهاش میرفتم بیرون  مامانمم مشکلی نداشت

مامانِ باباتون ینی؟ 

اولین بچه بودین؟

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
نه البته دوازده سالشه دخترهمسرم اگه هم بره استرس میگیرم البته خودش هم مایل به رفتن نیست

من هم دلم تنگ میشه هم استرس میگیرم هم اینکه خیلی کوچولوعه دوس ندارم رو تربیتش اثر بذاره

اره  از خدامه ولی کسی نیس ببره بیرون

من اگه بذارم شب هم نگه میدارنش نمیارن

چون تک نوه‌شونه ولی من دلم آشوبه وقتی بچم پیشم نیست مگر با باباش باشه

نمیدونم چیکار کنم الان اومدن بردنش، کلافه‌م اصن

بله مامان بابام  بچه دومم  البته نه فقط من که برادرهامم مثل من بودن

چ خوب

کاش منم مث مامان شما باشم یه ذره 🙁

من هم دلم تنگ میشه هم استرس میگیرم هم اینکه خیلی کوچولوعه دوس ندارم رو تربیتش اثر بذاره

نفرستش خب عزیزم 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
نفرستش خب عزیزم 

رودرواسی گیر میکنم همش

از ی طرفم اونا فقط همین یه دونه نوه رو دارن هلاکشن

نمیدونم چیکار کنم

حساس نباش  مامان بزرگ ها عاشق نوه هاشون هستن

اره مادرشوهر من خیلی جوونه، خوبه خوش اخلاقه، با حوصلس، جون و ایمونش هم دختر منه

عین گل مراقبت میکنه ازش، ولی من استرس میگیرم

رودرواسی گیر میکنم همش از ی طرفم اونا فقط همین یه دونه نوه رو دارن هلاکشن نمیدونم چیکار کنم

شاید رو تربیتش اثر بذاره سعی کن خودت باشی از الان معنی خانواده رو‌درک کنه بدون من جایی نمیره و خیلی بهم وابسته اس و وقتی هم می‌ره پیش مادرش میاد خونه اگر نباشم همش سراغم رو میگیره و اینکه حرف منفی بقیه روش‌ هیچ اثری ندارع  

اره مادرشوهر من خیلی جوونه، خوبه خوش اخلاقه، با حوصلس، جون و ایمونش هم دختر منه عین گل مر ...

بچه اولته؟

طبیعی حساس باشی ولی سعی کن حساسیتت رو‌کمتر کنی

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)